Volanie lesa

Marie Tibi Rebecca Romeo
Stonožka • 2022

Dojímavý príbeh o hlbokom priateľstve medzi chlapcom a zranenou líškouMartin miluje prírodu a fotografovanie. V lese objaví líšťa uväznené v ostružinách. Oslobodí ho, vezme domov a dá mu meno Lesana. ... mu meno Lesana. Je to začiatok krásneho vzťahu, ale aj nedorozumení. Lesana vyhľadáva zvuky prírody a sníva o návrate do lesného domova. Cení si tohto človeka, s ktorým sa zoznámila, ale nechápe, prečo jej po záchrane bráni v návrate do prírody, ktorá ju volá domov. Jedného dňa sa jej podarí utiecť, získať späť svoje divoké zvieracie inštinkty a slobodu. Uvidí ešte Martin niekedy svoju milovanú líšku?
Viac

Keď som si nedávno prezerala detské knihy, zaujala ma jedna zo Stonožky. Volanie lesa, ktorú napísala Marie Tibi a ilustrovala RebeccaContinue Reading

Dojímavý príbeh o hlbokom priateľstve medzi chlapcom a zranenou líškouMartin miluje prírodu a fotografovanie. V lese objaví líšťa uväznené v ostružinách. Oslobodí ho, vezme domov a dá mu meno Lesana. Je to začiatok krásneho vzťahu, ale aj nedorozumení. Lesana vyhľadáva zvuky prírody a sníva o návrate do lesného domova. Cení si tohto človeka, s ktorým sa zoznámila, ale nechápe, prečo jej po záchrane bráni v návrate do prírody, ktorá ju volá domov. Jedného dňa sa jej podarí utiecť, získať späť svoje divoké zvieracie inštinkty a slobodu. Uvidí ešte Martin niekedy svoju milovanú líšku?

Mohlo by sa vám páčiť