Do polnoci doma

T.M. Logan
Tatran • 2023

Connor je bezproblémový šestnásťročný chalan, a predsa sa oslava ukončenia školského roku so spolužiakmi nepredvídateľne zvrtne. Spočiatku to vyzerá, že viacerí neprišli po oslave domov, no nakoniec o...mov, no nakoniec ostane nezvestné iba jedno dievča. Connor spolupracuje s políciou len neochotne a nechce nič prezradiť o večernom výlete piatich spolužiakov do lesa. Jeho rodičia sú presvedčení, že ich syn sa do ničoho nenamočil, no podozrenie polície a mienka niektorých dospelých sa obracia proti nemu. Connorovi rodičia sa zo všetkých síl snažia ochrániť syna a dokázať jeho nevinu, preto začnú na vlastnú päsť pátrať po tom, čo sa v tú sobotnú noc vlastne stalo.
Viac

  • Počet strán: 416 strán
  • ISBN13:9788022213844
  • Originálny názov: The Curfew

Sumár recenzie
Recenzia na knihu "Do polnoci doma" je pozitívna a hodnotí ju ako napínavý a výborný psychologický triler. Recenzent chváli autora za prekvapivý zápletku a vystavenie tlaku na manželské vzťahy. Kniha je označená ako strhujúca a s nečakaným zvratom na konci. Podľa recenzie ide o silný debut a odporúča ju pre všetkých fanúšikov napínavých príbehov.

Žáner: krimi/trilerVydavateľstvo: TatranPočet strán: 416Väzba: pevná s prebalomAnotácia:Piati šli do lesa, vrátili sa iba štyria. Pyšní rodičia Andy a Laura dovolia synovi ísť s priateľmi osláviť úspešné skúšky. Netušia, že zakrátko prežijú nočnú moru každého rodiča. Connor nedodrží stanovenú večierku. Čo je však horšie, niečo skrýva, klame a jeho lži nezvratne zmenia život piatim rodinám.[...]

Connor je bezproblémový šestnásťročný chalan, a predsa sa oslava ukončenia školského roku so spolužiakmi nepredvídateľne zvrtne. Spočiatku to vyzerá, že viacerí neprišli po oslave domov, no nakoniec ostane nezvestné iba jedno dievča. Connor spolupracuje s políciou len neochotne a nechce nič prezradiť o večernom výlete piatich spolužiakov do lesa. Jeho rodičia sú presvedčení, že ich syn sa do ničoho nenamočil, no podozrenie polície a mienka niektorých dospelých sa obracia proti nemu. Connorovi rodičia sa zo všetkých síl snažia ochrániť syna a dokázať jeho nevinu, preto začnú na vlastnú päsť pátrať po tom, čo sa v tú sobotnú noc vlastne stalo.

Mohlo by sa vám páčiť