Neznámych nemiluj

Lucia Sasková

Lucia Sasková je umelecké meno slovenskej autorky a román Neznámych nemiluj je príbeh mladého dievčaťa, ktoré žije v istom slovenskom meste. Pokojne by však mohlo žiť vedľa vás, a možno aj žije – aleb...o aj žije – alebo je to dokonca váš príbeh. Len ste nenašli odvahu alebo nemáte talent na to, aby ste ho dali na papier. Lucia to zvládla vynikajúco. Hrdinka jej knižky znova žije naplno a užíva si každý deň. Ak ste prežili to, čo ona, môže vám práve táto kniha pomôcť vrátiť sa do normálneho života.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788022019439

  „Si lacná suka, nebudem riskovať, že od teba chytím nejaké svinstvo. Od prvého momentu, keď som ťa uvidel, som vedel, že spávaš s každým,“ vyhlási a skôr než stihnem niečo namietnuť, pľuje si na ruku, prechádza mi ňou tam... The post Prvotina Lucie Saskovej Neznámych nemiluj v novom vydaní: Príbeh mladej ženy, ktorej jediná osudná noc obráti život naruby appeared first on Prečítané.sk.

AUTOR: Lucia Sasková NÁZOV: Neznámych nemiluj VYDAVATEĽSTVO: Slovenský spisovateľ ROK VYDANIA: 2012 POČET STRÁN: 192 Lucia Sasková je umelecké meno slovenskej autorky a román Neznámych nemiluj je príbeh mladého dievčaťa, ktoré žije v istom slovenskom meste. Pokojne by však mohlo žiť vedľa vás, a možno aj žije – alebo je to dokonca váš príbeh. Len ste nenašli odvahu alebo nemáte talent[...]

Lucia Sasková je umelecké meno slovenskej autorky a román Neznámych nemiluj je príbeh mladého dievčaťa, ktoré žije v istom slovenskom meste. Pokojne by však mohlo žiť vedľa vás, a možno aj žije – alebo je to dokonca váš príbeh. Len ste nenašli odvahu alebo nemáte talent na to, aby ste ho dali na papier. Lucia to zvládla vynikajúco. Hrdinka jej knižky znova žije naplno a užíva si každý deň. Ak ste prežili to, čo ona, môže vám práve táto kniha pomôcť vrátiť sa do normálneho života.

Mohlo by sa vám páčiť