Veľký starý dub a narodeninová oslava

Rachel Piercey
Slovart • 2023

Kamaráti, kamarátky, vitajte a posaďte sa. Teraz vám chcem porozprávať o najstaršom strome z lesa. Spolu s Mackom a ostatnými zvieratkami sa v tejto knižke s básničkami, dozvieš o veľkom starom dube, ...starom dube, najstaršom strome z celého lesa, aj o krásnej narodeninovej oslave, ktorú mu usporiadali priatelia. Pridaj sa aj ty a nájdi na obrázkoch, čo všetko sa v lese skrýva.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056660393

Sumár recenzie
Recenzia na knihu sa zameriava na príbeh veľkého starého duba a narodeninovú oslavu. Recenzentka opisuje, ako kniha zachytáva význam starých stromov a ich spojenie so spomienkami a tradíciami. Vyzdvihuje výnimočné ilustrácie a dômyselnú voľbu slov v texte. Kniha je vyjadrením lásky k prírode a dôležitosti uctenia starých a vzácnych stromov. Recenzentka uzatvára, že "tento príbeh nám pripomína, aké dôležité je uchovávať a náležite si vážiť naše prírodné dedičstvo."

Kamaráti, kamarátky, vitajte a posaďte sa. Teraz vám chcem porozprávať o najstaršom strome z lesa. Spolu s Mackom a ostatnými zvieratkami sa v tejto knižke s básničkami, dozvieš o veľkom starom dube, najstaršom strome z celého lesa, aj o krásnej narodeninovej oslave, ktorú mu usporiadali priatelia. Pridaj sa aj ty a nájdi na obrázkoch, čo všetko sa v lese skrýva.

Mohlo by sa vám páčiť