Hry o dedičstvo

Jennifer Lynn Barnes
YOLi • 2023

Avery Grambsová verí v lepšiu budúcnosť – stačí, ak prežije strednú školu, získa štipendium a vypadne niekam ďaleko. Tieto plány však neruší nečakaná udalosť. Tobias Hawthorne jej po smrti odkáže takm...j po smrti odkáže takmer celý svoj majetok. Avery netuší, prečo to urobil, a kto Tobias Hawthorne vlastne je. Ak chce získať, čo jej patrí, musí sa presťahovať do rozľahlého a tajuplného sídla Hawthornovcov. V sídle však stále býva rodina, ktorú Tobias vydedil. Do nej patria i jeho štyria vnuci – nebezpeční, príťažliví a nadaní mladíci, ktorí vyrastali s vedomím, že jedného dňa zdedia miliardy. Právoplatný dedič Grayson Hawthorne považuje Avery za podvodníčku a jeho brat Jameson ju vníma ako rébus, ktorý treba rozlúštiť. Avery uviazne vo svete bohatstva a privilégií, kde nebezpečenstvo striehne za každým rohom. Je to hra, v ktorej musí zvíťaziť, aby prežila.
Viac

Sumár recenzie
Avery Grambsová verí v lepšiu budúcnosť a prežitie strednej školy, no nečakaná udalosť naruší jej plány. Po smrti Tobiasa Hawthorna dostane dedičstvo a musí sa presťahovať do jeho tajomného sídla, kde býva jeho rodina, ktorú však Tobias vydedil. Avery sa musí popasovať s príťažlivými a nadanými vnukmi, ktorí sú nebezpeční a vyrastali v presvedčení, že zdedia miliardy. Najväčšie podozrenie však má Grayson, ktorý Avery považuje za podvodníčku. Príbeh je plný záhad a nebezpečenstva, a Avery sa musí súdiť prežiť.

Avery Grambsová verí v lepšiu budúcnosť – stačí, ak prežije strednú školu, získa štipendium a vypadne niekam ďaleko. Tieto plány však neruší nečakaná udalosť. Tobias Hawthorne jej po smrti odkáže takmer celý svoj majetok. Avery netuší, prečo to urobil, a kto Tobias Hawthorne vlastne je. Ak chce získať, čo jej patrí, musí sa presťahovať do rozľahlého a tajuplného sídla Hawthornovcov. V sídle však stále býva rodina, ktorú Tobias vydedil. Do nej patria i jeho štyria vnuci – nebezpeční, príťažliví a nadaní mladíci, ktorí vyrastali s vedomím, že jedného dňa zdedia miliardy. Právoplatný dedič Grayson Hawthorne považuje Avery za podvodníčku a jeho brat Jameson ju vníma ako rébus, ktorý treba rozlúštiť. Avery uviazne vo svete bohatstva a privilégií, kde nebezpečenstvo striehne za každým rohom. Je to hra, v ktorej musí zvíťaziť, aby prežila.

Mohlo by sa vám páčiť