Slepá nenávisť

Barbara Abel
Lindeni • 2023

Kde je hranica priateľstva, aká silná je materinská láska a kam až človeka dokáže doviesť nenávisť, strach a túžba po pomste? David a Letícia žijú v jednej polovici dvojdomu na pokojnom predmestí. Ich...om predmestí. Ich susedia Sylvain a Tifany sú zároveň ich nerozluční priatelia. Okrem rovnakého veku, záľub a predstáv o živote ich spájajú aj synovia Milo a Maxime, ktorí sa narodili v rovnakom roku a vyrastajú takmer ako bratia. Rodinnú idylu však rozbije tragická nehoda, pri ktorej zomiera malý Maxime. Letíciu prenasleduje pocit viny, že tragédii nedokázala zabrániť, Sylvaina a Tifany pohlcuje smútok a zatrpknutosť zo straty milovaného syna. Po záhadnej sérii nehôd rastie v Letícii podozrenie, že sa ich bývalí priatelia snažia potrestať. Predstieraná zdvorilosť medzi niekdajšími priateľmi sa mení na otvorené nepriateľstvo. Naozaj sa Sylvain a Tifany chystajú pomstiť, alebo sú to len Letíciine paranoidné predstavy? Napínavý a mrazivý triler s prekvapivým záverečným zvratom vás udrží v napätí až do poslednej strany.
Viac

  • Počet strán: 304 strán
  • ISBN13:9788056634509
  • Originálny názov: Mothers' Instinct

Sumár recenzie
Na blogu je uverejnená recenzia na knihu. Recenzentka sa zamerala na popis príbehu a svoje dojmy z neho. Podčiarkuje, že kniha je napínavá a plná prekvapení. Ohodnocuje aj kvalitu napísaného a jazykového prejavu autora. Celkovo je s knihou veľmi spokojná a odporúča ju ďalším čitateľom. V závere sumáru recenzie odporúča knihu s výrazom, že je to niečo, na čo treba siahnuť.

Kde je hranica priateľstva, aká silná je materinská láska a kam až človeka dokáže doviesť nenávisť, strach a túžba po pomste? David a Letícia žijú v jednej polovici dvojdomu na pokojnom predmestí. Ich susedia Sylvain a Tifany sú zároveň ich nerozluční priatelia. Okrem rovnakého veku, záľub a predstáv o živote ich spájajú aj synovia Milo a Maxime, ktorí sa narodili v rovnakom roku a vyrastajú takmer ako bratia. Rodinnú idylu však rozbije tragická nehoda, pri ktorej zomiera malý Maxime. Letíciu prenasleduje pocit viny, že tragédii nedokázala zabrániť, Sylvaina a Tifany pohlcuje smútok a zatrpknutosť zo straty milovaného syna. Po záhadnej sérii nehôd rastie v Letícii podozrenie, že sa ich bývalí priatelia snažia potrestať. Predstieraná zdvorilosť medzi niekdajšími priateľmi sa mení na otvorené nepriateľstvo. Naozaj sa Sylvain a Tifany chystajú pomstiť, alebo sú to len Letíciine paranoidné predstavy? Napínavý a mrazivý triler s prekvapivým záverečným zvratom vás udrží v napätí až do poslednej strany.

Mohlo by sa vám páčiť