Chodba hrôzy

Andrea Rimová
Motýľ • 2018

Temná romantika prichádzaNečakané stretnutie s dávnou kamarátkou prinesie Saši pozitívnu vlnu zmien a jej sny sú na dosah. Úprimné priateľstvo, skvelý muž a vyhliadky na spoločnú budúcnosť...Keď Saša ...cnosť...Keď Saša pri maminom hrobe natrafí na záhadného Hansa, prebudí sa v nej zvedavosť.Bola to naozaj nehoda? Aké tajomstvo ukrýva Hans dlhých tridsať rokov? Ako to všetko súvisí s mužom, za ktorého sa plánuje vydať?Náhodná návšteva u Hansa sa premení na nočnú moru. Chodba hrôzy sa stáva miestom, kde sa platí za chyby a kde nie je čas na ľútosť či odpustenie. Iba na záchranu a zúfalý boj o prežitie.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788081641695

Nová motýľovka je na trhu už nejaký ten čas a konečne sa dostala aj ku mne. Oplatí sa ju prečítať? Podľa mňa áno.   Kto pozná Andreu Rimovú vie, čo Príspevok Chodba hrôzy nám prináša odvrátenú stranu romantiky zobrazený najskôr Jaji bloguje.

Temná romantika prichádzaNečakané stretnutie s dávnou kamarátkou prinesie Saši pozitívnu vlnu zmien a jej sny sú na dosah. Úprimné priateľstvo, skvelý muž a vyhliadky na spoločnú budúcnosť...Keď Saša pri maminom hrobe natrafí na záhadného Hansa, prebudí sa v nej zvedavosť.Bola to naozaj nehoda? Aké tajomstvo ukrýva Hans dlhých tridsať rokov? Ako to všetko súvisí s mužom, za ktorého sa plánuje vydať?Náhodná návšteva u Hansa sa premení na nočnú moru. Chodba hrôzy sa stáva miestom, kde sa platí za chyby a kde nie je čas na ľútosť či odpustenie. Iba na záchranu a zúfalý boj o prežitie.

Mohlo by sa vám páčiť