Iskrenie

Samantha Young
Ikar • 2019

Manželia Nate a Liv si zariadili príjemný život, bývajú v peknom dome, majú dve krásne dcéry a zamestnanie, ktoré ich napĺňa. Z ich vzťahu sa však rokmi vytratila spontánnosť a vášeň. Liv je presvedče...�. Liv je presvedčená, že pre Nata už nie je atraktívna. Zato za ním sa otočí každá. Kedysi Nata rozpálil aj jediný pohľad na svoju lásku, dnes si manželku takmer nevšíma a v nej sa prebudia komplexy, ktoré ju trápili v mladosti. Na desiate výročie svadby naplánuje Nate výlet do idylického prímorského mestečka Hartwell v americkom štáte Delaware. Dúfa, že tu sa im naskytne príležitosť, po ktorej obaja prahnú. Niekoľko rokov po vydaní knihy Samanthy Youngovej Jamaica Lane sa obľúbené postavy vracajú v úplne novej, vášňou nabitej novele.
Viac

Žáner: NASéria: Dublin StreetVydavateľstvo: Ikar Počet strán: 152 strán Väzba: hardbackOriginál názov: On Hart's BoardwalkAnotácia:Manželia Nate a Liv si zariadili príjemný život, bývajú v peknom dome, majú dve krásne dcéry a zamestnanie, ktoré ich napĺňa. Z ich vzťahu sa však rokmi vytratila spontánnosť a vášeň. Liv je presvedčená, že pre Nata už nie je atraktívna. Zato za ním sa otočí[...]

Poznáte sériu Dublin street? Samantha Young nás potešila doplňujúcou novelou Iskrenie, vďaka ktorej sa opäť stretneme s Natom a Liv z Jamaica Lane. V článku sa dozviete: - aké je Príspevok Pomôže vzájomné iskrenie Liv a Natovi zachrániť manželstvo? I S. Young zobrazený najskôr Jaji bloguje.

Manželia Nate a Liv si zariadili príjemný život, bývajú v peknom dome, majú dve krásne dcéry a zamestnanie, ktoré ich napĺňa. Z ich vzťahu sa však rokmi vytratila spontánnosť a vášeň. Liv je presvedčená, že pre Nata už nie je atraktívna. Zato za ním sa otočí každá. Kedysi Nata rozpálil aj jediný pohľad na svoju lásku, dnes si manželku takmer nevšíma a v nej sa prebudia komplexy, ktoré ju trápili v mladosti. Na desiate výročie svadby naplánuje Nate výlet do idylického prímorského mestečka Hartwell v americkom štáte Delaware. Dúfa, že tu sa im naskytne príležitosť, po ktorej obaja prahnú. Niekoľko rokov po vydaní knihy Samanthy Youngovej Jamaica Lane sa obľúbené postavy vracajú v úplne novej, vášňou nabitej novele.

Mohlo by sa vám páčiť