Časodejovia: Kľúč k času

Natalja Ščerba
Fragment • 2016

Titul nájdete u nás aj v kolekcii 1.-4. dielu za skvelú cenu!Vasilisa bývala až donedávna so svojou babičkou a nemala ani potuchy o tom, že jej otec je mocný mág krajiny Eflara. Miesta, kde žijú tajom...žijú tajomní čarodejníci, ktorí vďaka silnej mágii môžu ovplyvňovať plynutie času. Keď sa potom sama ocitne v krajine časodejov a víl, netuší, aké nebezpečenstvo tam na ňu čaká. Nikto nevie, prečo sa tam zrazu objavila, ani kým v skutočnosti je. Je to nešika, ktorá nepozná svoj pôvod, alebo špiónka, ktorú poslal jej otec, aby mu pomohla získať trón? Alebo je dokonca mocná časodejka, ktorá vie ovládať čas a môže zachrániť Zem a Eflaru pred nebezpečenstvom, čo sa na ne rúti?
Viac

 Ahojte. Snáď sa máte všetci dobre. A ak náhodou nie, tak dúfam, že vám zlepším  náladu týmto článkom. Dneska som si  pre vás  pripravila recenziu na knihu Časodejovia. Túto knihu som vám už spomínala v článku, kde som vám napísala aké knihy som dostala na Vianoce. Ak ste článok ešte nečítali tak sa môžete mrknúť sem. Autor: Natalja Ščerba Názov: časodejovia: kľúč k času Počet strán:[...]

Titul nájdete u nás aj v kolekcii 1.-4. dielu za skvelú cenu!Vasilisa bývala až donedávna so svojou babičkou a nemala ani potuchy o tom, že jej otec je mocný mág krajiny Eflara. Miesta, kde žijú tajomní čarodejníci, ktorí vďaka silnej mágii môžu ovplyvňovať plynutie času. Keď sa potom sama ocitne v krajine časodejov a víl, netuší, aké nebezpečenstvo tam na ňu čaká. Nikto nevie, prečo sa tam zrazu objavila, ani kým v skutočnosti je. Je to nešika, ktorá nepozná svoj pôvod, alebo špiónka, ktorú poslal jej otec, aby mu pomohla získať trón? Alebo je dokonca mocná časodejka, ktorá vie ovládať čas a môže zachrániť Zem a Eflaru pred nebezpečenstvom, čo sa na ne rúti?

Mohlo by sa vám páčiť