Dcéra ľudstva

Giovanna Fletcher Tom Fletcher
Slovart • 2019

Som posledné dievča na Zemi. Som Eva. Svet postihla pohroma, keď sa doň prestali rodiť dievčatá. Celých dlhých päťdesiat rokov sa ľudia snažia prísť na to, čo je za tým. Vedci robia pokusy, veriaci...a pokusy, veriaci sa modlia. Až sa napokon predsa len dočkajú zázraku, v ktorý už pomaly nik nedúfal. Narodí sa Eva, odpoveď na ich modlitby, ich posledná nádej. Evu držia celý život izolovanú od opačného pohlavia. O svojej minulosti nevie všetko. O svojej budúcnosti až priveľa. Až dovŕši šestnásť rokov, vyberú pre ňu troch vhodných kandidátov, pričom s jedným z nich má zabezpečiť pokračovanie ľudského pokolenia. Nie práve najľahšia úloha... Eva však tento svoj osud prijala, je s ním zmierená. Aspoň kým sa do jej života nepripletie Bram a Spasiteľka ľudstva odrazu nezatúži po slobode. Ako si však vybrať medzi láskou a budúcnosťou ľudskej rasy? Komu sa kniha môže páčiť: Milovníkom perfektne premyslených dystopií.
Viac

Eve of Man Spisovatelé Giovana & Tom Fletcher | Nakladatelství Booklab | Překlad Nikola Jurníková | Hodnocení 4*/5* Představte si, že jste jediná dívka, žena, která má tu největší zodpovědnost. Žena, do které lidstvo vkládá veškeré naděje. Ta žena totiž může zachránit populaci a přivést na svět jako jediná dalšího potomka.Ženy přestaly rodit dívky, na svět přicházeli jen chlapci. Kdo[...]

Žáner: scifi, fantasyVydavateľstvo: SlovartSéria: Eve of Man  TrilogyDiel: #1Počet strán: 368Väzba: Pevná s preobalomOriginálny názov: Eve of Man Anotácia: Svet postihla pohroma, keď sa doň prestali rodiť dievčatá. Celých dlhých päťdesiat rokov sa ľudia snažia prísť na to, čo je za tým. Vedci robia pokusy, veriaci sa modlia. Až sa napokon predsa len dočkajú zázraku, v ktorý už pomaly nik[...]

Dokážete si predstaviť, že sa zo dňa na deň prestanú rodiť dievčatá? Že takýto stav trvá už 50 rokov, a ak The post Dcéra ľudstva – Giovanna a Tom Flatcher appeared first on Fantasy knihy.

Som posledné dievča na Zemi. Som Eva. Svet postihla pohroma, keď sa doň prestali rodiť dievčatá. Celých dlhých päťdesiat rokov sa ľudia snažia prísť na to, čo je za tým. Vedci robia pokusy, veriaci sa modlia. Až sa napokon predsa len dočkajú zázraku, v ktorý už pomaly nik nedúfal. Narodí sa Eva, odpoveď na ich modlitby, ich posledná nádej. Evu držia celý život izolovanú od opačného pohlavia. O svojej minulosti nevie všetko. O svojej budúcnosti až priveľa. Až dovŕši šestnásť rokov, vyberú pre ňu troch vhodných kandidátov, pričom s jedným z nich má zabezpečiť pokračovanie ľudského pokolenia. Nie práve najľahšia úloha... Eva však tento svoj osud prijala, je s ním zmierená. Aspoň kým sa do jej života nepripletie Bram a Spasiteľka ľudstva odrazu nezatúži po slobode. Ako si však vybrať medzi láskou a budúcnosťou ľudskej rasy? Komu sa kniha môže páčiť: Milovníkom perfektne premyslených dystopií.

Mohlo by sa vám páčiť