Boh Otec

Dave Patty
Porta Libri • 2019

POZNAJ BOHA AKO SVOJHO OTCA Boh sám seba označuje rôznymi menami. Jedno z nich je prekvapivo osobné: Otec. To je úžasné... a zároveň problematické. Nemáme totiž iného Ježiša alebo Ducha svätého. Máme...a svätého. Máme ale iného otca a skúsenosť s ním má vplyv na to, ako chápeme Boha. To môže mať vážne následky. Pokrivený obraz Otca ti môže znemožniť prístup ku kľúčovým zdrojom, ktoré nám ponúka. Dave Patty ti ukáže, aké kroky môžeš urobiť k tomu, aby si zakúsil hlbokú premenu a mohol čerpať zo zdrojov, ktoré ti Boh Otec ponúka.
Viac

Recenzia na knihu Boh Otec Nie nadarmo býva súčasťou (rozsiahlejšej) evanjelizácie či koncepčnej formácie téma o falošných predstavách o Bohu. Hoci to dobre poznáme: V Bohu sú tri osoby: Otec, Syn a Duch Svätý. A ruku na srdce – už pri prvej osobe s tým máme obrovské problémy… Tajomstvo, ktoré nikdy v plnosti nepochopíme a nepojmeme. Môžeme z neho však čerpať. Práve preto prichádza Read more...

POZNAJ BOHA AKO SVOJHO OTCA Boh sám seba označuje rôznymi menami. Jedno z nich je prekvapivo osobné: Otec. To je úžasné... a zároveň problematické. Nemáme totiž iného Ježiša alebo Ducha svätého. Máme ale iného otca a skúsenosť s ním má vplyv na to, ako chápeme Boha. To môže mať vážne následky. Pokrivený obraz Otca ti môže znemožniť prístup ku kľúčovým zdrojom, ktoré nám ponúka. Dave Patty ti ukáže, aké kroky môžeš urobiť k tomu, aby si zakúsil hlbokú premenu a mohol čerpať zo zdrojov, ktoré ti Boh Otec ponúka.

Mohlo by sa vám páčiť