Ľúbi ma, neľúbi ma

M.J. Arlidge
Ikar • 2019

Vyšetrovateľka Helen Graceová spozoruje na opustenej ceste dokrvavenú ženu. Obeť ešte dýcha, z úst sa jej derie nezrozumiteľné slovo, no vzápätí skoná. Na hrudi má strelné poranenie. Vrah útočil z bez...Vrah útočil z bezprostrednej blízkosti, ale o lúpežné prepadnutie nešlo. Prečo by niekto zabíjal matku so silným sociálnym cítením? Smrť obľúbenej ženy nedáva zmysel a prípad sa ešte viac zamotá, keď o necelé tri hodiny dôjde k druhej chladnokrvnej vražde, tentoraz v centre mesta. Helen tuší, že čelí nemilosrdnému monštru, ktoré postupuje podľa zvráteného, premysleného plánu. Ako sa mu však dostať pod kožu? Obete sa nepoznali a vraždy na prvý pohľad nesúvisia. Isté je iba jedno: hodiny neúprosne tikajú a ďalšou obeťou môže byť ktokoľvek.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055168005
  • Séria: Helen Grace

Podľa autora svetových detektívok Jefferyho Deavera je Helen Graceová jednou s najväčších detektívnych postáv, s akými sa za posledné roky stretol. Ak ste si teda obľúbili vyšetrovateľku Helen Graceovú, je tu ďalší mrazivý triler Ľúbi ma, neľúbi ma. Ide už o siedmu... The post Odplata bude krvavá. M. J. Arlidge prichádza so siedmym mrazivým trilerom Ľúbi ma, neľúbi ma appeared first on[...]

Vyšetrovateľka Helen Graceová spozoruje na opustenej ceste dokrvavenú ženu. Obeť ešte dýcha, z úst sa jej derie nezrozumiteľné slovo, no vzápätí skoná. Na hrudi má strelné poranenie. Vrah útočil z bezprostrednej blízkosti, ale o lúpežné prepadnutie nešlo. Prečo by niekto zabíjal matku so silným sociálnym cítením? Smrť obľúbenej ženy nedáva zmysel a prípad sa ešte viac zamotá, keď o necelé tri hodiny dôjde k druhej chladnokrvnej vražde, tentoraz v centre mesta. Helen tuší, že čelí nemilosrdnému monštru, ktoré postupuje podľa zvráteného, premysleného plánu. Ako sa mu však dostať pod kožu? Obete sa nepoznali a vraždy na prvý pohľad nesúvisia. Isté je iba jedno: hodiny neúprosne tikajú a ďalšou obeťou môže byť ktokoľvek.

Mohlo by sa vám páčiť