Dosť bolo dokonalých manželstiev

Jill Savage Mark Savage
Kumran • 2019

Mark a Jill Savageovci sú známi svojou úprimnosťou, humorom a praktickými postrehmi. V knihe Dosť bolo dokonalých manželstiev hovoria o tom, že nijaké manželstvo nie je dokonalé, no každé manželstvo s...� manželstvo sa môže zlepšiť. Máte pocit, že sa z vášho vzťahu vytratila iskra? Cítite, že sa do manželstva vkrádajú kritické postoje? Túžite po väčšej dôvernosti, no je tu niečo, čo vám v nej bráni? Možno vás zasiahla infekcia perfekcionizmu.
Viac

  • Počet strán: 224 strán
  • ISBN13:9788089993109

Túžite po dokonalom manželstve? Myslíte, že niečo ako dokonalé manželstvo vôbec existuje? Nie, neexistuje! Možno ste doň vstupovali s nádhernými predstavami o tom, aké bude to vaše dokonalé, no realita vám ukázala, že niektoré vaše[...] Príspevok Dosť bolo dokonalých manželstiev zobrazený najskôr knihomoľka.sk.

Mark a Jill Savageovci sú známi svojou úprimnosťou, humorom a praktickými postrehmi. V knihe Dosť bolo dokonalých manželstiev hovoria o tom, že nijaké manželstvo nie je dokonalé, no každé manželstvo sa môže zlepšiť. Máte pocit, že sa z vášho vzťahu vytratila iskra? Cítite, že sa do manželstva vkrádajú kritické postoje? Túžite po väčšej dôvernosti, no je tu niečo, čo vám v nej bráni? Možno vás zasiahla infekcia perfekcionizmu.

Mohlo by sa vám páčiť