Mesto dievčat

Elizabeth Gilbert
Slovart • 2020

Nemusíme žiť nudne ako slušné dievčatá, aby sa z nás stali dobrí ľudiaNový román autorky bestsellerov Podstata všetkých vecí a Jedz, modli sa a miluj. Elizabeth Gilbert sa vracia s podmanivým ľúbost...dmanivým ľúbostným príbehom zo vzrušujúceho sveta newyorských divadiel v štyridsiatych rokoch 20. storočia. Keď devätnásťročnú Vivian Morrisovú vyhodia z Vassarovej univerzity za slabý výkon v prvom ročníku, zámožní rodičia ju pošlú na Manhattan k tete Peggy, majiteľke spustnutého divadla Lily Playhouse. Vivian sa u tety zoznámi so svetom nekonvenčných a charizmatických ľudí, od revuálnych tanečníc, ktoré snívajú iba o zábave, až po sexi herca či prestížnu herečku. Dievča sa však dopustí chyby, ktorá vyvolá profesionálny škandál a obráti jej krásny nový svet naruby. Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým, ktorí majú radi knihy Elizabeth Gilbert a chcú sa s ľúbostným príbehom preniesť v čase do newyorských divadiel v štyridsiatych rokov 20 storočia.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055642512
  • Originálny názov: City of Girls

Elizabeth Gilbert nevydáva knihy často, ale keď tak napokon učiní, zakaždým stoja za to. Čakanie sa v jej prípade oplatí a ani tentoraz neodložíte jej román sklamaní. Práve naopak, vtiahne vás svojou atmosférou, postavami a nevšedným prostredím. Mesto dievčat prenesie čitateľa do New Yorku štyridsiatych a päťdesiatych rokov minulého storočia a ukáže mu všetky pestré, vzrušujúce i odvrátené[...]

Nemusíme žiť nudne ako slušné dievčatá, aby sa z nás stali dobrí ľudiaNový román autorky bestsellerov Podstata všetkých vecí a Jedz, modli sa a miluj. Elizabeth Gilbert sa vracia s podmanivým ľúbostným príbehom zo vzrušujúceho sveta newyorských divadiel v štyridsiatych rokoch 20. storočia. Keď devätnásťročnú Vivian Morrisovú vyhodia z Vassarovej univerzity za slabý výkon v prvom ročníku, zámožní rodičia ju pošlú na Manhattan k tete Peggy, majiteľke spustnutého divadla Lily Playhouse. Vivian sa u tety zoznámi so svetom nekonvenčných a charizmatických ľudí, od revuálnych tanečníc, ktoré snívajú iba o zábave, až po sexi herca či prestížnu herečku. Dievča sa však dopustí chyby, ktorá vyvolá profesionálny škandál a obráti jej krásny nový svet naruby. Komu sa kniha môže páčiť: Všetkým, ktorí majú radi knihy Elizabeth Gilbert a chcú sa s ľúbostným príbehom preniesť v čase do newyorských divadiel v štyridsiatych rokov 20 storočia.

Mohlo by sa vám páčiť