Vražedný príliv

Dani Pettrey
i527.net • 2020

Telo zavraždeného priateľa vedie k tajomstvám. Stará láska prináša nebezpečenstvá. Všetko sa poriadne skomplikuje… Jedného poddôstojníka pobrežnej stráže zavraždia a druhý záhadne zmizne. Špeciál...�hadne zmizne. Špeciálny agent Vyšetrovacieho úradu pobrežnej stráže Finn Walker sa tak púšťa do svojho doposiaľ najnebezpečnejšieho prípadu. K dispozícii má iba zopár stôp z miesta činu – z lode zmiznutého poddôstojníka. Pri vyšetrovaní musí Finn spolu so svojím tímom siahnuť až na dno svojich schopností. Už beztak zložitú situáciu skomplikuje príchod Gabby Rowleyovej, sestry vedúceho tímu, ktorá je investigatívnou reportérkou a k prípadu má neustále nejaké otázky. Jej návrat má vplyv nielen na Finnovu prácu, ale aj srdce. V minulosti mu ho svojím odchodom zlomila. Teraz však kvôli príbehu Gabby riskuje život a Finn sa obáva, že o ňu príde už navždy. Pátranie po pravde ich postupne pripútava k sebe a ani jeden z nich nemôže ignorovať, že to medzi nimi poriadne iskrí. Budú schopní prekonať svoje sklamania a predsudky z minulosti a podarí sa im vypátrať nepolapiteľného vraha, alebo sa dokonca aj oni stanú jeho ďalším terčom?
Viac

Som rád, že vydavateľstvo i527.net prinieslo slovenským čitateľom ďalšiu sériu Dani Pettreyovej. V začiatkoch sa stala jeho vlajkovou loďou a aj ja som prepadol čaru jej románov. Táto americká autorka totiž dokáže veľmi ľahko a pútavo skĺbiť napätie s romantikou, pričom ani jeden prvok nevytláča do úzadia druhý. Aljašská odvaha predstavila plejádu rozmanitých postáv a zápletiek a rovnaký[...]

Vydavateľstvo i527.net vydáva knihy, ktoré sú viac či menej spojené s vierou v Boha a vždy tu dobro zvíťazí nad zlom. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodla siahnuť tentokrát po knihe od nich. Vražedný príliv napísala autorka Dani Pettreyová a ide o celkom zaujímavú detektívku. Gabby je reportérka, ktorej sa podarilo dostať za mreže drogového mafiána. … Čítať ďalej Vražedný príliv[...]

4 / 5 ( 1 vote ) Ak obľubujete detektívne krimi romány, potom je kniha Vražedný príliv práve pre vás. Dani Pettreyová si pre svojich čitateľov pripravila novú sériu s názvom Strážcovia pobrežia. Prvý diel začína veľmi akčne už od prvých strán. Hlavní hrdinovia knihy[...] Príspevok Vražedný príliv zobrazený najskôr knihomoľka.sk.

Telo zavraždeného priateľa vedie k tajomstvám. Stará láska prináša nebezpečenstvá. Všetko sa poriadne skomplikuje… Jedného poddôstojníka pobrežnej stráže zavraždia a druhý záhadne zmizne. Špeciálny agent Vyšetrovacieho úradu pobrežnej stráže Finn Walker sa tak púšťa do svojho doposiaľ najnebezpečnejšieho prípadu. K dispozícii má iba zopár stôp z miesta činu – z lode zmiznutého poddôstojníka. Pri vyšetrovaní musí Finn spolu so svojím tímom siahnuť až na dno svojich schopností. Už beztak zložitú situáciu skomplikuje príchod Gabby Rowleyovej, sestry vedúceho tímu, ktorá je investigatívnou reportérkou a k prípadu má neustále nejaké otázky. Jej návrat má vplyv nielen na Finnovu prácu, ale aj srdce. V minulosti mu ho svojím odchodom zlomila. Teraz však kvôli príbehu Gabby riskuje život a Finn sa obáva, že o ňu príde už navždy. Pátranie po pravde ich postupne pripútava k sebe a ani jeden z nich nemôže ignorovať, že to medzi nimi poriadne iskrí. Budú schopní prekonať svoje sklamania a predsudky z minulosti a podarí sa im vypátrať nepolapiteľného vraha, alebo sa dokonca aj oni stanú jeho ďalším terčom?

Mohlo by sa vám páčiť