Maličkosti

Dominika Elizabeth Hladíková
E.J. Publishing • 2020

Príbeh sedemnásťročnej dievčiny, ktorá je takmer slepá, no túži žiť tak, ako ostatní. Priateľstvo, hádky, láska a instagram. Autorský Young Adult román napísaný sviežim, uveriteľným jazykom. Témy a pr...ým jazykom. Témy a prostredia, s ktorými sa mladí ľudia ľahko identifikujú. Mia má sedemnásť, jedinú ozajstnú kamarátku, pohádaných rodičov, foťák na krku a nový účet na Instagrame. Od narodenia je takmer slepá. Túži však po normálnom živote. Chce študovať, fotiť, zamilovať sa a chce, aby ju mal niekto skutočne rád. A nie, rodičia sa nerátajú, i keď sú fajn. Dokáže Mia zistiť, kto v živote stojí za to a čo je naozaj dôležité?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788099954046

Názov: MaličkostiAutorka: Dominika Elizabeth HladíkováPočet strán: 188Rok vydania: 2020Vydavateľstvo: E.J Publishing Mladá autorka Dominika Elizabeth Hladíková vo svojej najnovšej knihe Maličkosti prináša súčasný young adult príbeh zo slovenského prostredia. Hlavnou postavou je študentka Mia, ktorá má problémy so zrakom a nevidí veľmi dobre. Napriek tomu sa snaží žiť bežný život, chodiť do[...]

Príbeh sedemnásťročnej dievčiny, ktorá je takmer slepá, no túži žiť tak, ako ostatní. Priateľstvo, hádky, láska a instagram. Autorský Young Adult román napísaný sviežim, uveriteľným jazykom. Témy a prostredia, s ktorými sa mladí ľudia ľahko identifikujú. Mia má sedemnásť, jedinú ozajstnú kamarátku, pohádaných rodičov, foťák na krku a nový účet na Instagrame. Od narodenia je takmer slepá. Túži však po normálnom živote. Chce študovať, fotiť, zamilovať sa a chce, aby ju mal niekto skutočne rád. A nie, rodičia sa nerátajú, i keď sú fajn. Dokáže Mia zistiť, kto v živote stojí za to a čo je naozaj dôležité?

Mohlo by sa vám páčiť