Jej posledný výdych

Alison Belsham
Lindeni • 2021

Jeho tetovanie je rozsudkom smrtiV temných uličkách Brightonu ktosi napadol mladú ženu. Jej zranenia sa spočiatku nezdajú vážne, ale už o 24 hodín obeť v agónii umiera a na jej tele sa okrem zranení n...rem zranení nájde smrtiace tetovanie. Po útoku na druhú mladú ženu inšpektor Francis Sullivan vie, že v uliciach Brightonu kráča sériový vrah. Jedno však nečakal: hlavným podozrivým sa stáva Alex Mullins, syn jeho bývalej milenky tetovacej umelkyne Marni. Dokážu sa preniesť cez minulosť a spojiť sily, kým sa rozsudok smrti objaví na koži ďalšej obete? Nový triler od autorky bestselleru Zlodej tetovaní.
Viac

Jej posledný výdych je voľným pokračovaním úspešnej knihy Zlodej tetovaní, ktorá predstavila novú hrdinku, výnimočne nezačlenenú do konkrétneho vyšetrovateľského tímu. Napriek tomu sa stala Marni plnohodnotnou súčasťou pátrania po nebezpečnom vrahovi a táto skúsenosť celkom obrátila naruby jej profesionálny aj osobný život. Druhý diel série britskej spisovateľky Alison Belshamovej má všetko,[...]

Jeho tetovanie je rozsudkom smrtiV temných uličkách Brightonu ktosi napadol mladú ženu. Jej zranenia sa spočiatku nezdajú vážne, ale už o 24 hodín obeť v agónii umiera a na jej tele sa okrem zranení nájde smrtiace tetovanie. Po útoku na druhú mladú ženu inšpektor Francis Sullivan vie, že v uliciach Brightonu kráča sériový vrah. Jedno však nečakal: hlavným podozrivým sa stáva Alex Mullins, syn jeho bývalej milenky tetovacej umelkyne Marni. Dokážu sa preniesť cez minulosť a spojiť sily, kým sa rozsudok smrti objaví na koži ďalšej obete? Nový triler od autorky bestselleru Zlodej tetovaní.

Mohlo by sa vám páčiť