Uzdravenie ako cesta k slobode

Vex King
Tatran • 2021

Prevziať zodpovednosť za vlastné uzdravenie je jedným z najväčších prejavov sebalásky.Po celosvetovom úspechu, ktorý zožala kniha Dobré vibrácie, dobrý život, pokračuje mentálny kouč Vex King v šírení...� Vex King v šírení pozitívnej energie a umenia sebalásky. „Ak ste čítali moju knihu Dobré vibrácie, dobrý život, už viete, aké dôležité je vibrovať na vyšších frekvenciách. V knihe Uzdravenie ako cesta k slobode, ktorú som písal niekoľko rokov, vás chcem posunúť ešte ďalej a pomôcť vám vyliečiť to, čo vás obmedzuje. V procese vnútorného uzdravovania sa odpútate od starých návykov, vytvoríte si nový, posilňujúci systém presvedčení a prijmete neznámu budúcnosť, dôverujúc vlastnej sile a schopnostiam bez ohľadu na to, čo vám príde do cesty.“ Vex King vyvinul techniky vnútorného uzdravenia, aby sa oslobodil od problémovej minulosti a vyliečil si emocionálnu bolesť a traumu. Tieto techniky, ktoré využívajú princípy jogy a jedinečné cvičenia, sú jednoduché, zrozumiteľné a prinášajú výnimočné výsledky. Prevziať zodpovednosť za vlastné uzdravenie je jedným z najväčších prejavov sebalásky. Keď sa rozhodnete absolvovať tento proces a zvýšiť si vibrácie – energiu, ktorá vami prúdi a ktorú vyžarujete do sveta – otvoríte vo svojom živote priestor radostnejším zážitkom. V tejto knihe vám autor ukazuje cestu za uzdravením naprieč jednotlivými vrstvami vášho ja, čo zahŕňa: prácu s energiou vášho tela,objavovanie a zvyšovanie vnútorných vibrácií,vytváranie pozitívnych vzťahov,skúmanie vlastnej minulosti a prepisovanie obmedzujúcich presvedčení,odhalenie svojho skutočného ja a rozdúchanie vnútorného ohňa.
Viac

Vydavateľstvo Tatran pravidelne zásobuje slovenských čitateľov prekladom diel, ktoré okrem neprehliadnuteľného motivačného faktoru ponúkajú aj čosi navyše. Buď je to prvok duchovna s odvolaním sa na vyššie sily, alebo - naopak - snaha poukázať na nekonečnú zásobu energie vychádzajúcu z nášho vlastného vnútra. Koncom minulého roka vyšla kniha Uzdravenie ako cesta k slobode, ktorá spadá do[...]

Prevziať zodpovednosť za vlastné uzdravenie je jedným z najväčších prejavov sebalásky.Po celosvetovom úspechu, ktorý zožala kniha Dobré vibrácie, dobrý život, pokračuje mentálny kouč Vex King v šírení pozitívnej energie a umenia sebalásky. „Ak ste čítali moju knihu Dobré vibrácie, dobrý život, už viete, aké dôležité je vibrovať na vyšších frekvenciách. V knihe Uzdravenie ako cesta k slobode, ktorú som písal niekoľko rokov, vás chcem posunúť ešte ďalej a pomôcť vám vyliečiť to, čo vás obmedzuje. V procese vnútorného uzdravovania sa odpútate od starých návykov, vytvoríte si nový, posilňujúci systém presvedčení a prijmete neznámu budúcnosť, dôverujúc vlastnej sile a schopnostiam bez ohľadu na to, čo vám príde do cesty.“ Vex King vyvinul techniky vnútorného uzdravenia, aby sa oslobodil od problémovej minulosti a vyliečil si emocionálnu bolesť a traumu. Tieto techniky, ktoré využívajú princípy jogy a jedinečné cvičenia, sú jednoduché, zrozumiteľné a prinášajú výnimočné výsledky. Prevziať zodpovednosť za vlastné uzdravenie je jedným z najväčších prejavov sebalásky. Keď sa rozhodnete absolvovať tento proces a zvýšiť si vibrácie – energiu, ktorá vami prúdi a ktorú vyžarujete do sveta – otvoríte vo svojom živote priestor radostnejším zážitkom. V tejto knihe vám autor ukazuje cestu za uzdravením naprieč jednotlivými vrstvami vášho ja, čo zahŕňa: prácu s energiou vášho tela,objavovanie a zvyšovanie vnútorných vibrácií,vytváranie pozitívnych vzťahov,skúmanie vlastnej minulosti a prepisovanie obmedzujúcich presvedčení,odhalenie svojho skutočného ja a rozdúchanie vnútorného ohňa.

Mohlo by sa vám páčiť