Kto druhému jamu kope

M.J. Arlidge
Ikar • 2022

„Máš hodinu života.“ Nič viac vo výhražnom telefonáte nezaznie. Spojenie sa preruší. Je to nejaký kanadský žart? Omyl? Nesprávne číslo? Všetko je lepšie ako mrazivá skutočnosť, že vrah sliedi, čaká a ... že vrah sliedi, čaká a usilovne pracuje na tom, aby do hodiny splnil svoju hrozbu. Ale prečo to robí? Hľadanie odpovede zostane na ostrieľanej hlavnej vyšetrovateľke Helen Graceovej, ktorá má s podobnými prípadmi bohaté skúsenosti. Lenže tentoraz si vrah majstrovsky udržiava náskok nielen pred obeťami, ale aj pred bezradnou políciou. Chýba motív, stopa, podozrenie. Hodina strachu je dlhá ako celý život. Martinus.sk · Čítanie z knihy KTO DRUHÉMU JAMU KOPE (MJ Arlidge)
Viac

Anglický spisovateľ M. J. Arlidge je autorom viacerých krimi románov o vyšetrovateľke Helen Graceovej – Kto sa bojí, nech nejde do lesa; Ľúbi ma, neľúbi ma; Keď čert nespí a mnohých ďalších, ktoré v posledných rokoch vyšli aj v slovenskom preklade. Nedávno sa k nim pridal aj titul Kto druhému jamu kope, ktorý opäť potvrdzuje autorov výnimočný rozprávačský talent a odhodlanie držať čitateľa do[...]

  Jeden anonymný telefonát, jedna hodina života…   Kto druhému jamu kope od M. J. Arlidgea je špičkový triler, v ktorom spoznáme úplne nového sériového vraha, po stopách ktorého vyrazí naša stará známa a obľúbená vyšetrovateľka Helen Graceová. Médiá a... The post Kniha Kto druhému jamu kope: Ďalší krimitriler z pera M. J. Arlidgea, ktorý sľubuje strhujúce čítanie appeared first on Prečítané.sk.

„Máš hodinu života.“ Nič viac vo výhražnom telefonáte nezaznie. Spojenie sa preruší. Je to nejaký kanadský žart? Omyl? Nesprávne číslo? Všetko je lepšie ako mrazivá skutočnosť, že vrah sliedi, čaká a usilovne pracuje na tom, aby do hodiny splnil svoju hrozbu. Ale prečo to robí? Hľadanie odpovede zostane na ostrieľanej hlavnej vyšetrovateľke Helen Graceovej, ktorá má s podobnými prípadmi bohaté skúsenosti. Lenže tentoraz si vrah majstrovsky udržiava náskok nielen pred obeťami, ale aj pred bezradnou políciou. Chýba motív, stopa, podozrenie. Hodina strachu je dlhá ako celý život. Martinus.sk · Čítanie z knihy KTO DRUHÉMU JAMU KOPE (MJ Arlidge)

Mohlo by sa vám páčiť