Sherlock Holmes vyšetruje: Podpis štyroch

Arthur Conan Doyle Stephanie Baudet
Fragment • 2022

Sherlock Holmes opäť zasahuje! Slávna krimi v úprave pre malých detektívov!Ďalší prípad Sherlocka Holmesa pre mladých čitateľov! Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovne...brániť česť kráľovnej – to všetko je pre Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Aj svetoznámy detektív sa občas nudí. Z útlmu Holmesa vytrhne mladá dáma so záhadným odkazom. S Watsonom sa jej rozhodnú pomôcť a všetci traja sa zapletú do desaťročia starého zločinu, ktorý siaha až do ďalekej Indie. Onedlho sa vydajú na nebezpečné výpravy za svitu mesiaca a dobrodružné naháňačky na rieke. Podarí sa im vyriešiť dávno zabudnutý prípad zrady? Pre deti upravila Stephanie Baudet.
Viac

Posledná kniha s Agathou Christie mi neulahodila a tak som sa rozhodla siahnuť po inej detektívke. Sherlock Holmes vyšetruje s podtitulom Podpis štyrochContinue Reading

Sherlock Holmes opäť zasahuje! Slávna krimi v úprave pre malých detektívov!Ďalší prípad Sherlocka Holmesa pre mladých čitateľov! Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej – to všetko je pre Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Aj svetoznámy detektív sa občas nudí. Z útlmu Holmesa vytrhne mladá dáma so záhadným odkazom. S Watsonom sa jej rozhodnú pomôcť a všetci traja sa zapletú do desaťročia starého zločinu, ktorý siaha až do ďalekej Indie. Onedlho sa vydajú na nebezpečné výpravy za svitu mesiaca a dobrodružné naháňačky na rieke. Podarí sa im vyriešiť dávno zabudnutý prípad zrady? Pre deti upravila Stephanie Baudet.

Mohlo by sa vám páčiť