Chcem späť svoj klobúk

(Jon Klassen)
BRAK • 2022

Picture-book so šibalskou pointou Medveďovi sa stratil klobúk a urputne ho hľadá. Trpezlivo a slušne sa zvieratiek po jednom pýta, či ho nevideli. Každé odpovedá záporne. Vo chvíli, keď medveď str...eď medveď stráca nádej, prichádza jeleň a položí mu jednoduchú otázku, ako ten jeho klobúk vyzerá? Medveďovi osvieži pamäť a dej sa nečakane zvrtne . V dialógoch prerozprávaný príbeh s hravými humornými ilustráciami, pri ktorých sa zabavia deti a vykúzli úsmev aj dospelým.
Viac

Z edície Alma vydavateľstva Brak som vám už ukázala niekoľko kníh. Sú iné, výnimočné, neopozerané. Nedávno sa mi do rúk dostalaContinue Reading

Picture-book so šibalskou pointou Medveďovi sa stratil klobúk a urputne ho hľadá. Trpezlivo a slušne sa zvieratiek po jednom pýta, či ho nevideli. Každé odpovedá záporne. Vo chvíli, keď medveď stráca nádej, prichádza jeleň a položí mu jednoduchú otázku, ako ten jeho klobúk vyzerá? Medveďovi osvieži pamäť a dej sa nečakane zvrtne . V dialógoch prerozprávaný príbeh s hravými humornými ilustráciami, pri ktorých sa zabavia deti a vykúzli úsmev aj dospelým.

Mohlo by sa vám páčiť