Rytierov sľub

Jana Pronská

Tvorba prvej dámy slovenskej historickej romance Jany Pronskej je nerozlučne spätá so stredovekým Slovenskom. Na stránkach jej kníh ožívajú naše hrady a zámky a vytvárajú príťažlivú kulisu pre podmani...kulisu pre podmanivé ľúbostné príbehy, plné temných tajomstiev, intríg, nenávisti a lásky. V plnej miere to platí aj o najnovšom románe Rytierov sľub, odohrávajúcom sa na Hrušovskom panstve.
Viac

  • Počet strán: 264 strán
  • ISBN13:9788022024396

  „Ako mohol len tak vstať a odísť? Radšej sa stará o kone ako o to, čo cíti ona. Och áno, zhrešila, podľahla vášni, čo sa tvárila ako láska, ktorú jej sľubovali jeho oči, jeho ústa, jeho dlane… Ale už... The post Nová romanca Rytierov sľub od Jany Pronskej: Naozaj pravá láska všetko prekoná? appeared first on Prečítané.sk.

Tvorba prvej dámy slovenskej historickej romance Jany Pronskej je nerozlučne spätá so stredovekým Slovenskom. Na stránkach jej kníh ožívajú naše hrady a zámky a vytvárajú príťažlivú kulisu pre podmanivé ľúbostné príbehy, plné temných tajomstiev, intríg, nenávisti a lásky. V plnej miere to platí aj o najnovšom románe Rytierov sľub, odohrávajúcom sa na Hrušovskom panstve.

Mohlo by sa vám páčiť