Večný život pod drobnohľadom

Ralph Martin
Zachej • 2022

Mnohí katolíci opúšťajú Cirkev a hľadajú útočisko vo východných náboženstvách, pretože hľadajú duchovnosť s väčšou hĺbkou, než akú nachádzajú v katolíckej tradícii. Nemusia však hľadať inde. Ralph Mar...a však hľadať inde. Ralph Martin vytvoril klenot medzi príručkami pre tých, ktorí sa chcú vydať na cestu svätosti, a to skvelým štýlom a jazykom, ktorý je zrozumiteľný a zaujme aj moderného čitateľa. Každý, či už kňaz, rehoľník alebo laik, ktorý hľadá úplný plán duchovnej cesty, ho v tejto knihe nájde.
Viac

  • Počet strán: 472 strán
  • ISBN13:9788082115652

Večný život pod drobnohľadom (recenzia) Takmer 500 strán! To bola moja prvá reakcia, keď som otvoril ďalšiu knihu z vydavateľstva Zachej.sk s názvom Večný život pod drobnohľadom. Témou bol večný život – nebude to tak trochu abstraktné a nezáživné? Vôbec nie! Po jej prečítaní môžem smelo povedať, že autor Ralph Martin s neuveriteľnou ľahkosťou podáva čitateľovi Read more...

Mnohí katolíci opúšťajú Cirkev a hľadajú útočisko vo východných náboženstvách, pretože hľadajú duchovnosť s väčšou hĺbkou, než akú nachádzajú v katolíckej tradícii. Nemusia však hľadať inde. Ralph Martin vytvoril klenot medzi príručkami pre tých, ktorí sa chcú vydať na cestu svätosti, a to skvelým štýlom a jazykom, ktorý je zrozumiteľný a zaujme aj moderného čitateľa. Každý, či už kňaz, rehoľník alebo laik, ktorý hľadá úplný plán duchovnej cesty, ho v tejto knihe nájde.

Mohlo by sa vám páčiť