Motýliky: Medzi štyrmi očami

Alice Oseman
CooBoo SK • 2023

Láska nie sú len motýliky v bruchu! Pokračovanie najláskavejšieho komiksu všetkých čias! Nickova a Charlieho láska nebola nikdy silnejšia, no vzťahy sú aj o inom, než o motýlikoch v bruchu. Nick si vš...chu. Nick si všimol, že Charlieho trápi obrovský problém. Veľa neje a neustále ho ovláda úzkosť. Nick je však odhodlaný spraviť všetko pre to, aby sa Charlie cítil lepšie. Ustoja najväčšiu skúšku svojich mladých životov?
Viac

  • Počet strán: 384 strán
  • ISBN13:9788056633489
  • Séria: Motýliky

Sumár recenzie
Recenzentka je nadšená zo štvrtého dielu knihy Motýľiky od autorky Kristínky Orságovej, ktorý je prekvapivý a emocionálny. Obdivuje bohatšie a hlbšie postavy a ich vzájomné vzťahy, ktoré sa neustále menia a vyvíjajú. V jadre recenzie sa nachádza vetu: "Prirodzené stavy sú krásnejšie a príbehy z nich vychádzajúce sú omnoho skutočnejšie."

Láska nie sú len motýliky v bruchu! Pokračovanie najláskavejšieho komiksu všetkých čias! Nickova a Charlieho láska nebola nikdy silnejšia, no vzťahy sú aj o inom, než o motýlikoch v bruchu. Nick si všimol, že Charlieho trápi obrovský problém. Veľa neje a neustále ho ovláda úzkosť. Nick je však odhodlaný spraviť všetko pre to, aby sa Charlie cítil lepšie. Ustoja najväčšiu skúšku svojich mladých životov?

Mohlo by sa vám páčiť