Aldo a Zeldo. Stratená včielka Lilienka

Renáta Szabová
Renáta Szabová • 2023

Môžu sa deti stať skutočnými hrdinami tejto doby? Aldo je malý zvedavý chlapček, ktorý má najradšej prechádzky so svojím psíkom Zeldom. Ked nájdu na lúke za domom vysilenú včielku Lilienku nehybnú lež...lienku nehybnú ležať v tráve, v Aldovi sa prebudí silná túžba včielku zachrániť. Dokáže maličký Aldo nájsť spôsob, ako pomôcť Lilienke? A nielen jej, ale všetkým usilovným včielkam v okolí? Po úspešnej crowdfundingovej kampani prichádza na trh kniha Aldo a Zeldo a s ňou prichádza aj doležitý odkaz a prospešná výzva pre nás všetkých... Knižka obsahuje prílohu v podobe mini sáčikov so semiačkami medonosných rastlín/kvetov ako sú Nechtík lekársky, Horčica biela, Ďatelina lúčna, Nevädza poľná, Facélia.
Viac

  • Počet strán: 28 strán
  • ISBN13:9788057048367

Sumár recenzie
Knihu Aldo a Zeldo: Stratená včielka Lilienka, napísanú Renátou Szabovou a ilustrovanú Mariou Kurtyovou, recenzent na stránke Drominickacita.sk hodnotí pozitívne. Podľa neho je kniha plná zaujímavých príbehov, ktoré detským čitateľom pomáhajú pochopiť svet okolo nich. Autori sa venujú dôležitým témam, ako je priateľstvo, odvaha a dôvera. Hlavnou myšlienkou knihy je podľa recenzenta to, že včely nám svojim správaním môžu veľa naučiť o živote. Sumár recenzie: Knihu Aldo a Zeldo: Stratená včielka Lilienka od Renáty Szabovej a Márie Kurtyovej detský čitateľ ocení ako poučný príbeh plný zaujímavých tém.

Môžu sa deti stať skutočnými hrdinami tejto doby? Aldo je malý zvedavý chlapček, ktorý má najradšej prechádzky so svojím psíkom Zeldom. Ked nájdu na lúke za domom vysilenú včielku Lilienku nehybnú ležať v tráve, v Aldovi sa prebudí silná túžba včielku zachrániť. Dokáže maličký Aldo nájsť spôsob, ako pomôcť Lilienke? A nielen jej, ale všetkým usilovným včielkam v okolí? Po úspešnej crowdfundingovej kampani prichádza na trh kniha Aldo a Zeldo a s ňou prichádza aj doležitý odkaz a prospešná výzva pre nás všetkých... Knižka obsahuje prílohu v podobe mini sáčikov so semiačkami medonosných rastlín/kvetov ako sú Nechtík lekársky, Horčica biela, Ďatelina lúčna, Nevädza poľná, Facélia.

Mohlo by sa vám páčiť