Rozhodnutie

Michaela Zamari
Michaela Zamari • 2019

Napínavý román, v ktorom nechýba vášeň, dobrodružstvo, erotika a láska! Raven si už ani nepamätá, kedy si naposledy dopriala výdatný oddych. Odkedy mladšiemu bratovi Troyovi supluje rodičov, jej živo...dičov, jej život sa obmedzil len na svadobný salón – zdroj jej príjmu, domáce práce a sem-tam spestrenie v miestnom bare. Je načase dožičiť si zaslúženú dovolenku, ktorú Troy dostane ako darček na svoje osemnáste narodeniny. Mestečko v americkom Utahu vymenia na pár dní za exotickú Malajziu, pričom netušia, ako veľmi im zdanlivo neškodný výlet zmení život. Z minúty na minútu sa dovolenka mení na väzenie pod prísnym dohľadom tajomného cudzinca. Vpadne im do života, je neoblomný, príliš mocný a vie o nich podozrivo veľa. Jeho príchod vyvolá v Raven smršť pocitov. Neznámy muž má iba jediný cieľ – ochrániť Raven. So svojimi dôvodmi sa jej nechce zveriť a ona sa tvrdohlavo odmieta podvoliť bez boja. Dokáže však príťažlivý cudzinec ovládať svoju túžbu po temperamentnej žene, ktorú by si nemal pripustiť k telu? Spoločný nepriateľ síce spojil ich cesty, ale čo ak je jediný, kto ich môže navždy rozdeliť? Zvládnu ochrániť jeden druhého aj pred touto hrozbou?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788057005995

VYDAVATEĽSTVO: Michaela Zamari ROK VYDANIA: 2019 (2020 – druhé vydanie) ŽÁNER: Román POČET STRÁN: 344 VÄZBA: pevná   „Niečo nás k sebe ťahalo a bolo to silnejšie ako naše svedomie.“ (str. 177)   O knihe Po tom, ako Raven prišla... The post RECENZIA: Michaela Zamari – Rozhodnutie appeared first on Prečítané.sk.

Rozhodnutie Michaela Zamari „Obetovali by ste svoju slobodu, aby ste boli v bezpečí?" Prácou zavalená Raven si konečne dopraje oddych. Mladší brat Troy, svadobný salón, v ktorom pracuje či práce okolo domu jej povoľovali vyjsť si maximálne do miestneho baru. Je čas na dovolenku, ktorú Troy dostane k osemnástke. Malomesto v Utahu vymenia za exotickú Malajziu, ktorá im prinesie veľkú[...]

AUTOR: Michaela Zamari NÁZOV: Rozhodnutie VYDAVATEĽSTVO: vydané na náklady autorky ROK VYDANIA: 2019 POČET STRÁN: 344 Napínavý román, v ktorom nechýba vášeň, dobrodružstvo, erotika a láska!Raven si už ani nepamätá, kedy si naposledy dopriala výdatný oddych. Odkedy mladšiemu bratovi Troyovi supluje rodičov, jej život sa obmedzil len na svadobný salón – zdroj jej príjmu, domáce práce a[...]

Rozhodnutie – Michaela Zamari, 2019 Mladá slovenská autorka sa nesie na tvorivej vlne. Jej štvrtá kniha, ktorá sa dostáva na [...] The post Rozhodnutie – Michaela Zamari appeared first on .

Moje rozhodnutie prečítať si Rozhodnutie bolo správne. Na trhu sa opäť objavila zaujímavá novinka od slovenskej autorky, ktorá stojí za pozornosť. V dnešnom článku sa dozviete: - o čom je Príspevok Raven a Wyatt spolu prežili dobrodružstvo, ktoré navždy zmenilo ich život zobrazený najskôr Jaji bloguje.

Napínavý román, v ktorom nechýba vášeň, dobrodružstvo, erotika a láska! Raven si už ani nepamätá, kedy si naposledy dopriala výdatný oddych. Odkedy mladšiemu bratovi Troyovi supluje rodičov, jej život sa obmedzil len na svadobný salón – zdroj jej príjmu, domáce práce a sem-tam spestrenie v miestnom bare. Je načase dožičiť si zaslúženú dovolenku, ktorú Troy dostane ako darček na svoje osemnáste narodeniny. Mestečko v americkom Utahu vymenia na pár dní za exotickú Malajziu, pričom netušia, ako veľmi im zdanlivo neškodný výlet zmení život. Z minúty na minútu sa dovolenka mení na väzenie pod prísnym dohľadom tajomného cudzinca. Vpadne im do života, je neoblomný, príliš mocný a vie o nich podozrivo veľa. Jeho príchod vyvolá v Raven smršť pocitov. Neznámy muž má iba jediný cieľ – ochrániť Raven. So svojimi dôvodmi sa jej nechce zveriť a ona sa tvrdohlavo odmieta podvoliť bez boja. Dokáže však príťažlivý cudzinec ovládať svoju túžbu po temperamentnej žene, ktorú by si nemal pripustiť k telu? Spoločný nepriateľ síce spojil ich cesty, ale čo ak je jediný, kto ich môže navždy rozdeliť? Zvládnu ochrániť jeden druhého aj pred touto hrozbou?

Mohlo by sa vám páčiť