Búrková sestra

Lucinda Riley
Tatran • 2019

Ally - nadšená jachtárka, ktorej odvahu preveria tragické udalosti Strhujúci druhý diel historicko-romantickej série o neuveriteľných osudoch nevlastných sestier Maie, Ally, Star, Cece, Tiggy, Electry...y, Electry a Meropé vychádza z mytologického príbehu o Plejádach, siedmich sestrách, ktoré Zeus umiestnil na oblohu v podobe žiarivej hviezdokopy. Druhá sestra Ally D´Applièse sa pripravuje na jedny z najnebezpečnejších jachtárskych pretekov, keď dostane správu, že náhle zomrel jej adoptívny otec. Ponáhľa sa do rodinného sídla na brehu Ženevského jazera, kde sa dozvie, že otec – záhadný miliardár zanechal každej dcére vzrušujúci kľúč k tajomstvu jej skutočnému pôvodu. Ally spočiatku vlastne ani netúži pátrať po svojom pôvode, pretože sa prvý raz v živote skutočne zaľúbila. Jej lásku k Theovi však poznačí tragická udalosť. Skôr zo smútku a zúfalstva sa rozhodne ísť po stopách svojich predkov, ktoré ju zavedú do Nórska. Tam Ally začne objavovať svoje korene a zistí, že jej príbeh nepochybne súvisí s mladou neznámou speváčkou Annou Landvikovou, ktorá pred vyše sto rokmi spievala na premiére Peera Gynta ikonické skladby nórskeho skladateľa Edvarda Griega.
Viac

Žáner: romancaVydavateľstvo: Vydavateľstvo TatranSéria: The Seven SistersDiel: #2Počet strán: 500Väzba: pevná väzba s prebalomOriginálny názov: The Storm Sister Anotácia: Strhujúca séria voľne na seba nadväzujúcich historicko-romantických príbehov o siedmich nevlastných sestrách, ktoré osud zaveje do najrozmanitejších častí sveta, aby sa stretli s fiktívnymi i reálnymi historickými[...]

Maia našla svoje korene v exotickej Brazílii. Ally indície od tatka Slaného zaviedli úplne iným smerom. Po náhlom ukončení jachtárskeho preteku Fastnet, kvôli príliš nebezpečnému počasiu, sa zronená rozhodla, že síce spočiatku ju pátranie po svojom pôvode až tak nelákalo, The post Búrková sestra (Lucinda Riley) appeared first on Čo čítam.

Nie je to tak dávno, čo vydavateľstvo Tatran prinieslo na trh prvý diel knižnej série autorky Lucindy Rileyovej. Kniha Sedem sestier bola úžasná. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo som sa nevedela dočkať pokračovania. Konečne som sa dočkala. Hneď som sa pustila do čítania. Vyrovná sa Búrková sestra prvej časti? Druhý diel série je o sestre … Čítať ďalej Búrková sestra (Lucinda Rileyová)

Ally - nadšená jachtárka, ktorej odvahu preveria tragické udalosti Strhujúci druhý diel historicko-romantickej série o neuveriteľných osudoch nevlastných sestier Maie, Ally, Star, Cece, Tiggy, Electry a Meropé vychádza z mytologického príbehu o Plejádach, siedmich sestrách, ktoré Zeus umiestnil na oblohu v podobe žiarivej hviezdokopy. Druhá sestra Ally D´Applièse sa pripravuje na jedny z najnebezpečnejších jachtárskych pretekov, keď dostane správu, že náhle zomrel jej adoptívny otec. Ponáhľa sa do rodinného sídla na brehu Ženevského jazera, kde sa dozvie, že otec – záhadný miliardár zanechal každej dcére vzrušujúci kľúč k tajomstvu jej skutočnému pôvodu. Ally spočiatku vlastne ani netúži pátrať po svojom pôvode, pretože sa prvý raz v živote skutočne zaľúbila. Jej lásku k Theovi však poznačí tragická udalosť. Skôr zo smútku a zúfalstva sa rozhodne ísť po stopách svojich predkov, ktoré ju zavedú do Nórska. Tam Ally začne objavovať svoje korene a zistí, že jej príbeh nepochybne súvisí s mladou neznámou speváčkou Annou Landvikovou, ktorá pred vyše sto rokmi spievala na premiére Peera Gynta ikonické skladby nórskeho skladateľa Edvarda Griega.

Mohlo by sa vám páčiť