After 2: Sľub

Anna Todd
YOLi • 2020

Vášnivé pokračovanie Hessa romance prichádza v druhom vydaní pri príležitosti filmového spracovania, ktoré sa objaví na plátnach našich kín už 3. septembra 2020! Nové vydanie After 2: Sľub prináša nav...Sľub prináša naviac bonusovú kapitolu v závere. Tessa sa dozvedá krutú pravdu o začiatkoch jej vzťahu s Hardinom. Už neraz sa presvedčila, že chlapec, ktorého miluje, býva krutý, ale také poníženie nečakala ani v najhoršom sne. Musí sa zmieriť s tým, že Hardin navždy ostane...Hardinom. Že by sa v ňom až tak veľmi mýlila? Rozum aj blízki jej radia, aby dala od Hardina ruky preč, nebola by prvá, ktorú potupil a odkopol. Kvôli Hardinovi odstavila na vedľajšiu koľaj všetko, na čom jej záležalo – školu, kamarátov, mamu, priateľa... ďalšie sklamanie by nezvládla. Mala by sa zachovať rozumne a vykašľať sa naňho, skôr než sa popáli ešte viac. No ľahko sa povie, ťažšie spraví, najmä pri pomyslení na vášnivé noci strávené v jeho náručí. Elektrizujúce dotyky. Nenásytné bozky. Hardin sa pred ňou kajá, vie, že sa dopustil najhoršej chyby v živote. Dokáže sa však naozaj zmeniť? Tessu čaká jedno z najťažších rozhodnutí.
Viac

Láska a závislosť medzi Tessou a Hardinom naberá na obrátkach a ak ste ich príbeh ešte nečítali, je najvyšší čas. Hessa romanca sa stala najúspešnejšou YA knižnou sériou súčasnosti a teraz prichádza do kín druhý film (presnejšie 3. septembra) +... The post Nové vydanie knihy After – Sľub od Anny Todd ponúka filmovú obálku a bonusovú kapitolu appeared first on Prečítané.sk.

Autor: Anna Toddová Originálny názov: After We CollidedRok vydania: 2015, Ikar v edícii YoliJazyk: Slovenský Počet strán:666Veľká vďaka patrí kníhkupectvu Panta Rhei, ktorý mi knihu zaslali. Vaša knihovnička sa poteší ak si ju zakúpite TU.    ♡♡♡♡♡ Nedokázal som si predstaviť, že by som mal takto stráviť zvyšok života. Ak ju už nikdy nebudem držať v náručí, ak už nikdy vedľa seba[...]

Aha! Aha! Ono to žijeee! Teda som tu, a s recenziou. Asi by som vás normálne požiadala o potlesk, ale...  náh... nechajme to tak.  Ideme si  pohovoriť o knihe After: Sľub! Názov:After: Sľub Originálny názov: After We Collided Autor:Anna Todd Séria:After Diel:druhý Počet strán:656 Anotácia:  Tessa sa dozvedá krutú pravdu o začiatkoch jej vzťahu s Hardinom. Už neraz sa[...]

Vášnivé pokračovanie Hessa romance prichádza v druhom vydaní pri príležitosti filmového spracovania, ktoré sa objaví na plátnach našich kín už 3. septembra 2020! Nové vydanie After 2: Sľub prináša naviac bonusovú kapitolu v závere. Tessa sa dozvedá krutú pravdu o začiatkoch jej vzťahu s Hardinom. Už neraz sa presvedčila, že chlapec, ktorého miluje, býva krutý, ale také poníženie nečakala ani v najhoršom sne. Musí sa zmieriť s tým, že Hardin navždy ostane...Hardinom. Že by sa v ňom až tak veľmi mýlila? Rozum aj blízki jej radia, aby dala od Hardina ruky preč, nebola by prvá, ktorú potupil a odkopol. Kvôli Hardinovi odstavila na vedľajšiu koľaj všetko, na čom jej záležalo – školu, kamarátov, mamu, priateľa... ďalšie sklamanie by nezvládla. Mala by sa zachovať rozumne a vykašľať sa naňho, skôr než sa popáli ešte viac. No ľahko sa povie, ťažšie spraví, najmä pri pomyslení na vášnivé noci strávené v jeho náručí. Elektrizujúce dotyky. Nenásytné bozky. Hardin sa pred ňou kajá, vie, že sa dopustil najhoršej chyby v živote. Dokáže sa však naozaj zmeniť? Tessu čaká jedno z najťažších rozhodnutí.

Mohlo by sa vám páčiť