Boj proti diablovi v posolstvách Medžugoria

Diego Manetti
Zachej • 2020

V čase, keď očakávame vyhlásenie oficiálneho stanoviska Cirkvi k fenoménu Medžugorie, vychádza kniha analyzujúca tému, ktorá sa často objavuje v posolstvách Kráľovnej pokoja. Je ňou téma diabla a jeho...éma diabla a jeho pôsobenia. Či už je skúmaná v rámci posolstiev z Medžugoria, Svätého Písma, Tradície Cirkvi, katolíckeho Magistéria, učenia pápeža Františka alebo skúseností svätých a exorcistov s diablom, vždy sa potvrdzuje Ježišova definícia diabla ako vraha a luhára (Jn 8, 44). V strede autorovho záujmu sú slová Kráľovnej pokoja, z ktorých možno vyvodiť špecifickú medžugorskú démonológiu, rozvíjajúcu jeden z najdôležitejších rozmerov mariánskych zjavení a posolstiev vo všeobecnosti. V knihe sa vedeckým spôsobom dokazuje obsahová zhoda posolstiev Kráľovnej pokoja s katolíckym učením a tým aj ich hodnovernosť. Hlavným cieľom akokoľvek odbornej argumentácie obsiahnutej v tejto knihe je však vystríhať veriacich pred zvodmi a útokmi Zlého a robiť to s pohľadom upretým na cestu obrátenia, na ktorú nás bez prestania pozýva Kráľovná pokoja.
Viac

  • Počet strán: 248 strán
  • ISBN13:9788082111982

Spoznajte diablovu taktiku a naučte sa jej čeliť s pomocou Panny Márie vďaka novinke Boj proti diablovi v posolstvách Medžugoria V posolstvách Panny Márie – Kráľovnej pokoja, ktoré od roku 1981 odovzdáva svetu v malej dedinke s názvom Medžugorie, sa často hovorí o satanovi, a to najmä ako o ničiteľovi a zvodcovi, ktorého cieľom je prekaziť našu spásu a Read more...

V čase, keď očakávame vyhlásenie oficiálneho stanoviska Cirkvi k fenoménu Medžugorie, vychádza kniha analyzujúca tému, ktorá sa často objavuje v posolstvách Kráľovnej pokoja. Je ňou téma diabla a jeho pôsobenia. Či už je skúmaná v rámci posolstiev z Medžugoria, Svätého Písma, Tradície Cirkvi, katolíckeho Magistéria, učenia pápeža Františka alebo skúseností svätých a exorcistov s diablom, vždy sa potvrdzuje Ježišova definícia diabla ako vraha a luhára (Jn 8, 44). V strede autorovho záujmu sú slová Kráľovnej pokoja, z ktorých možno vyvodiť špecifickú medžugorskú démonológiu, rozvíjajúcu jeden z najdôležitejších rozmerov mariánskych zjavení a posolstiev vo všeobecnosti. V knihe sa vedeckým spôsobom dokazuje obsahová zhoda posolstiev Kráľovnej pokoja s katolíckym učením a tým aj ich hodnovernosť. Hlavným cieľom akokoľvek odbornej argumentácie obsiahnutej v tejto knihe je však vystríhať veriacich pred zvodmi a útokmi Zlého a robiť to s pohľadom upretým na cestu obrátenia, na ktorú nás bez prestania pozýva Kráľovná pokoja.

Mohlo by sa vám páčiť