Žasnime

Anselm Grün
Don Bosco • 2020

Naše šťastie sa živí žasnutím. Táto cesta je celkom jednoduchá, a predsa nesmierne obohacuje.Nech totiž robíme čokoľvek, či už jazdíme autom, čítame noviny, raňajkujeme, kosíme trávnik, alebo žehlíme,...�vnik, alebo žehlíme, záleží na nás, ako k tomu pristupujeme. Uprostred života, uprostred všedného dňa môžeme vidieť zázraky. Musíme sa len naučiť hľadieť naň novými očami. Obyčajné veci skrývajú veľký význam. Stôl, chlieb, voda, víno, strom alebo kvet, to všetko nám odrazu môže ukázať svoj zmysel, stať sa symbolom a zažiariť novým leskom.
Viac

  • Počet strán: 248 strán
  • ISBN13:9788080744540

Žasnime (recenzia) „Vieme, že knihy sa života človeka nielen dotýkajú, ale ho dokážu aj meniť, obohatiť, oživiť a rozšíriť nášho ducha. Preto v kníhkupectvách vyhľadávame také, ktoré oslovujú naše srdce.“ Citát, ktorý je súčasťou úchvatnej knihy o čare ukrývajúcom sa vo všednosti, je zároveň aj jej dokonalou charakteristikou. Možno poznáte ten pocit, keď si o niečom čítate a zrazu[...]

Naše šťastie sa živí žasnutím. Táto cesta je celkom jednoduchá, a predsa nesmierne obohacuje.Nech totiž robíme čokoľvek, či už jazdíme autom, čítame noviny, raňajkujeme, kosíme trávnik, alebo žehlíme, záleží na nás, ako k tomu pristupujeme. Uprostred života, uprostred všedného dňa môžeme vidieť zázraky. Musíme sa len naučiť hľadieť naň novými očami. Obyčajné veci skrývajú veľký význam. Stôl, chlieb, voda, víno, strom alebo kvet, to všetko nám odrazu môže ukázať svoj zmysel, stať sa symbolom a zažiariť novým leskom.

Mohlo by sa vám páčiť