Muži v rokoch

Igor Adamec
Artis Omnis • 2021

Zbierka poviedok známeho herca o slávnych mužoch histórie. Ďalšia zbierka poviedok známeho herca Igora Adamca vám priblíži slávnych mužov histórie. O Platónovi, Ježišovi, Napoleonovi, Freudovi, Hi...vi, Freudovi, Hitchcockovi, Štúrovi, Zátopkovi a ďalších sa dočítate svieže a vtipné príbehy, ktoré sa možno stali a možno nie. V každom prípade sa o týchto ľuďoch čo-to dozviete a popritom sa zabavíte. Dokonca možno zistíte, že história je v podstate atraktívna a zábavná.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788082011183

Umelecký talent Igora Adamca sa neobmedzuje iba na herecké majstrovstvo, svoju všestrannosť dokázal už vo viacerých oblastiach, medzi ktoré patrí aj literárna tvorba. Vďaka vydavateľstvu Artis Omnis sme sa o tom mohli presvedčiť na základe knihy Keď vonku prší, kde zhrnul svoje spomienky a životné postrehy. Svoju aktuálnu novinku koncipoval podobne, tiež ide o krátke texty reflektujúce rôzne[...]

Zbierka poviedok známeho herca o slávnych mužoch histórie. Ďalšia zbierka poviedok známeho herca Igora Adamca vám priblíži slávnych mužov histórie. O Platónovi, Ježišovi, Napoleonovi, Freudovi, Hitchcockovi, Štúrovi, Zátopkovi a ďalších sa dočítate svieže a vtipné príbehy, ktoré sa možno stali a možno nie. V každom prípade sa o týchto ľuďoch čo-to dozviete a popritom sa zabavíte. Dokonca možno zistíte, že história je v podstate atraktívna a zábavná.

Mohlo by sa vám páčiť