Máš to u mňa

Sophie Kinsella
Lindeni • 2021

Neodolateľný príbeh Sophie Kinselly o láske a podpore, ale aj o dlhu, ktorý môže všetko zmeniť...Fixie si nemôže pomôcť – vždy napráva nejaké predmety, čistí aj neviditeľné škvrny, pomáha priateľom......ny, pomáha priateľom... Všetko musí byť podľa nej v poriadku, preto aj dostala svoju prezývku. Keď ju raz neznámy muž v kaviarni požiada, aby mu na chvíľu postrážila notebook, súhlasí a zachráni ho pred katastrofou. Sebastian, majiteľ notebooku, jej nechá odkaz na papierovom pohári od kávy, že je jej dlžníkom. Fixie však vôbec nezamýšľa požiadať ho niekedy o nejakú láskavosť. Vtedy sa do jej života vracia Ryan, láska z mladosti, a potrebuje jej pomoc. Veci však nejdú podľa plánu. Fixie osloví Sebastiana, a napokon sa ona stane jeho dlžníčkou. Fixie sa zmieta medzi minulosťou a lákavou budúcnosťou a séria malých láskavostí a dlhov môže od základu zmeniť jej život. Bude mať konečne odvahu pomôcť nielen iným, ale aj sebe? Nájde aj ona lásku, po ktorej túži?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056623480

Sophie Kinsella sa na celosvetovom knižnom trhu udomácnila ako jedna z prvých spisovateliek žánru chick-lit. Svojou tvorbou redefinovala "ženskú" literatúru a priniesla do nej závan moderného ducha, humoru a hrdiniek, ktoré nie sú ani zďaleka dokonalé ako modelky z časopisov alebo odvážne a neohrozené ako z historických romancí. Nečudo, že už viackrát zaujala aj filmové štúdiá a dočkali sme[...]

Neodolateľný príbeh Sophie Kinselly o láske a podpore, ale aj o dlhu, ktorý môže všetko zmeniť...Fixie si nemôže pomôcť – vždy napráva nejaké predmety, čistí aj neviditeľné škvrny, pomáha priateľom... Všetko musí byť podľa nej v poriadku, preto aj dostala svoju prezývku. Keď ju raz neznámy muž v kaviarni požiada, aby mu na chvíľu postrážila notebook, súhlasí a zachráni ho pred katastrofou. Sebastian, majiteľ notebooku, jej nechá odkaz na papierovom pohári od kávy, že je jej dlžníkom. Fixie však vôbec nezamýšľa požiadať ho niekedy o nejakú láskavosť. Vtedy sa do jej života vracia Ryan, láska z mladosti, a potrebuje jej pomoc. Veci však nejdú podľa plánu. Fixie osloví Sebastiana, a napokon sa ona stane jeho dlžníčkou. Fixie sa zmieta medzi minulosťou a lákavou budúcnosťou a séria malých láskavostí a dlhov môže od základu zmeniť jej život. Bude mať konečne odvahu pomôcť nielen iným, ale aj sebe? Nájde aj ona lásku, po ktorej túži?

Mohlo by sa vám páčiť