Nikto ma tam nevidel

Vera Kurian
Lindeni • 2022

Psychopatovi by ste nikdy nemali veriť. Ale čo ak nemáte na výber? Bolo by ľahké podceniť Chloe Sevreovú, študentku prvého ročníka s vyznamenaním. Voľný čas trávi na joge a večierkoch a plánuje zabiť ...h a plánuje zabiť priateľa z detstva, ktorý jej ťažko ublížil. Chloe je psychopatka. Patrí ku skupine siedmich študentov, ktorí sú súčasťou nezvyčajnej klinickej štúdie psychopatov – študentov, ktorým chýba empatia. Keď sa na katedre psychológie nájde zavraždený jeden zo študentov, začne sa nebezpečná hra na mačku a myš a Chloe sa z lovca stáva korisťou.
Viac

Chloe pôsobí milým dojmom, no skoro nikto nevie, kto v skutočnosti je a do akého programu je zapísaná. Ide o výskum psychopatie. Toto dievča dokáže byť nebezpečné, ak sa mu zachce a je si toho vedomé. Okolie však vôbec netuší, s kým má tú česť, a tak Chloe zapadne do spoločnosti vysokoškolákov bezproblémovo.Skrýva ale ďalšie tajomstvo: plánuje zabiť svojho známeho z detstva. Všetko si[...]

Psychopatovi by ste nikdy nemali veriť. Ale čo ak nemáte na výber? Bolo by ľahké podceniť Chloe Sevreovú, študentku prvého ročníka s vyznamenaním. Voľný čas trávi na joge a večierkoch a plánuje zabiť priateľa z detstva, ktorý jej ťažko ublížil. Chloe je psychopatka. Patrí ku skupine siedmich študentov, ktorí sú súčasťou nezvyčajnej klinickej štúdie psychopatov – študentov, ktorým chýba empatia. Keď sa na katedre psychológie nájde zavraždený jeden zo študentov, začne sa nebezpečná hra na mačku a myš a Chloe sa z lovca stáva korisťou.

Mohlo by sa vám páčiť