Dieťa noci

Karen McQuestion
Cosmopolis • 2022

V jednu chladnú januárovú noc Sharon Lemkeová vyjde do svojej záhrady, aby sa pozrela na zatmenie mesiaca, no zrazu si v susednom dome všimne niečo zvláštne. Za kuchynským oknom jej susedov vidí stáť ...vidí stáť pri dreze malé dievčatko, ktoré akoby umývalo riad. Rodina Flemingovcov však dieťa v takom veku nemá, a keby aj áno, prečo by robilo domáce práce tak neskoro?
Viac

VYDAVATEĽSTVO: Grada (Cosmopolis) ORIGINÁLNY NÁZOV: The Moonlight Child PREKLAD: Lukáš Bendík ROK VYDANIA: 2022 ŽÁNER: Dráma / Triler POČET STRÁN: 352 VÄZBA: pevná s prebalom   „Možno je to iba ich príbuzná, ktorá býva v meste. A možno, naozaj len... The post RECENZIA: Karen McQuestion – Dieťa noci appeared first on Prečítané.sk.

Autor: Karen McQuestionOriginálny názov: The Moonlight ChildVydavateľstvo: Grada/Cosmopolis 2022Séria: -Diel:  -Počet strán: 352Žáner:  psycho-thrillerMoje hodnotenie knihy: 2*/5*Moje hodnotenie obálky: 3*/5*Anotácia:V jednu chladnú januárovú noc Sharon Lemkeová vyjde do svojej záhrady, aby sa pozrela na zatmenie mesiaca, no zrazu si v susednom dome všimne niečo zvláštne. Za kuchynským oknom[...]

V jednu chladnú januárovú noc Sharon Lemkeová vyjde do svojej záhrady, aby sa pozrela na zatmenie mesiaca, no zrazu si v susednom dome všimne niečo zvláštne. Za kuchynským oknom jej susedov vidí stáť pri dreze malé dievčatko, ktoré akoby umývalo riad. Rodina Flemingovcov však dieťa v takom veku nemá, a keby aj áno, prečo by robilo domáce práce tak neskoro?

Mohlo by sa vám páčiť