Jefferson

Jean-Claude Mourlevat
Artforum • 2022

Ježko Jefferson sa jedného krásneho rána rozhodne zájsť do mesta dať si upraviť frizúru, pričom netuší, že sa tým spustí lavína nečakane dramatických udalostí… Čitateľov od 10 rokov čaká napínavý príb...okov čaká napínavý príbeh s krimi zápletkou plný láskavého humoru a radosti zo života. Kniha Jefferson je nadčasová filozofická bájka s jemne angažovaným odkazom: o našom vzťahu k zvieratám, o priateľstve a tolerancii, o odvahe malých a o sile kolektívu.
Viac

  • Počet strán: 240 strán
  • ISBN13:9788081503597

Jean-Claude Mourlevat, držiteľ prestížnej pamätnej ceny Astrid Lindgrenovej, ekvivalentu Nobelovej ceny za detskú literatúru, je považovaný za jedného z najvýraznejších francúzskych autorov pre deti a mládež. Svoj nesporný talent ukazuje aj v knihe Jefferson, ktorá už po prvom vydaní získala trinásť literárnych cien.... The post RECENZIA: Jean-Claude Mourlevat – Jefferson appeared first on[...]

Ježko Jefferson sa jedného krásneho rána rozhodne zájsť do mesta dať si upraviť frizúru, pričom netuší, že sa tým spustí lavína nečakane dramatických udalostí… Čitateľov od 10 rokov čaká napínavý príbeh s krimi zápletkou plný láskavého humoru a radosti zo života. Kniha Jefferson je nadčasová filozofická bájka s jemne angažovaným odkazom: o našom vzťahu k zvieratám, o priateľstve a tolerancii, o odvahe malých a o sile kolektívu.

Mohlo by sa vám páčiť