Indigové kúzlo

Richelle Mead
Slovart • 2024

Zakázaný bozk otriasol Sydney až do špiku kostí a zmätená sa snaží určiť hranice medzi alchymistickým učením a volaním srdca. Situáciu jej skomplikuje aj zoznámenie s príťažlivým rebelom Marcusom Finc...rebelom Marcusom Finchom – bývalým alchymistom, ktorému sa podarilo vymaniť spod vplyvu organizácie a teraz je na úteku. Marcus chce zasvätiť Sydney do tajomstiev, ktoré pred ňou skrývajú alchymisti. Keď však na ňu nalieha, aby sa vzbúrila proti tým, čo ju vychovali, Sydney zistí, že oslobodiť sa je ťažšie, než si myslela. Hlboko v sebe má zakorenenú starú, tajomnú mágiu a počas pátrania po čarodejnici, ktorá poľuje na mladé novicky, si uvedomí, že jej jedinou nádejou je poddať sa svojej magickej krvi – inak by mohla byť ďalšou obeťou.
Viac

Sumár recenzie
Zakázaný bozk otriasol Sydney až do špiku kostí, keď sa snaží určiť hranice medzi alchymistickým učením a volaním srdca. Zoznámenie s rebelom Marcusom Finchom komplikuje jej situáciu ešte viac, pretože chce odhaliť alchymistické tajomstvá. Sydney sa však stretne aj s vlastnou magickou krvou a hĺbku jej schopností musí spoznať, aby sa vyhla nebezpečenstvám. Richelle Mead ma opäť nadchla svojím pokračovaním Pokrvných pút, ktoré prináša nové dobrodružstvá a zápletky. Napriek skromnejšiemu prístupu k postavám sa Indigové kúzlo stáva neodolateľnou kombináciou akcie a romantiky. Série buduje napätie a zároveň otvára priestor pre budúce pokračovania, ktoré sľubujú ešte väčšie prekvapenia.

Zakázaný bozk otriasol Sydney až do špiku kostí a zmätená sa snaží určiť hranice medzi alchymistickým učením a volaním srdca. Situáciu jej skomplikuje aj zoznámenie s príťažlivým rebelom Marcusom Finchom – bývalým alchymistom, ktorému sa podarilo vymaniť spod vplyvu organizácie a teraz je na úteku. Marcus chce zasvätiť Sydney do tajomstiev, ktoré pred ňou skrývajú alchymisti. Keď však na ňu nalieha, aby sa vzbúrila proti tým, čo ju vychovali, Sydney zistí, že oslobodiť sa je ťažšie, než si myslela. Hlboko v sebe má zakorenenú starú, tajomnú mágiu a počas pátrania po čarodejnici, ktorá poľuje na mladé novicky, si uvedomí, že jej jedinou nádejou je poddať sa svojej magickej krvi – inak by mohla byť ďalšou obeťou.

Mohlo by sa vám páčiť