Sila odpustenia

William Kent Krueger
Don Bosco • 2018

Mesto New Bremen, štát Minnesota, USA, rok 1961. Pokojné obdobie plné nádeje pre krajinu s mladým prezidentom Kennedym. Pre trinásťročného Franka Druma, pastorovho syna, to však bolo kruté leto, v kto... leto, v ktorom sa až príliš často stretával so smrťou v mnohých podobách. Prirodzená smrť. Nehoda. Samovražda. Vražda. Po štyridsiatich rokoch si Frank spomína na to leto, keď sa zrazu ocitol v dospelom svete plnom tajomstiev, lží, pretvárky a zrady.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788080744212
  • Originálny názov: Ordinary Grace

Román Sila odpustenia vás od prvých strán vtiahne do deja. Hlavný hrdina Frank Drum v nej spomína na smutné leto vo svojom detstve. Počas tohto leta sa jeho detská duša stala takmer dospelou, pretože v priebehu pár mesiacov sa stretol so smrťou až priveľa krát. Dokáže Frank, jeho rodina i celé mesto New Bremen viesť […] Príspevok Sila odpustenia zobrazený najskôr knihomoľka.sk.

Mesto New Bremen, štát Minnesota, USA, rok 1961. Pokojné obdobie plné nádeje pre krajinu s mladým prezidentom Kennedym. Pre trinásťročného Franka Druma, pastorovho syna, to však bolo kruté leto, v ktorom sa až príliš často stretával so smrťou v mnohých podobách. Prirodzená smrť. Nehoda. Samovražda. Vražda. Po štyridsiatich rokoch si Frank spomína na to leto, keď sa zrazu ocitol v dospelom svete plnom tajomstiev, lží, pretvárky a zrady.

Mohlo by sa vám páčiť