Tajný život mäsožravých rastlín

Rossella Trionfetti Elena Fin
Bambook - Grada • 2019

Mäsožravé rastliny sú, celkom bez pochýb, tou skupinou rastlín, ktorá deti fascinuje. A niet sa čo čudovať. Táto kniha im jednoduchým a zábavným spôsobom predstaví všetky aspekty života mäsožravých ra...ota mäsožravých rastlín a to vrátane návodu na ich pestovanie. Prvý, kto sa mäsožravými rastlinami podrobne zaoberal a rozpoznal ich osobitosť, bol Charles Darwin. Preto je práve on – v obleku superhrdinu- sprievodcom tejto knihy. On a jeho popletený asistent vám o tejto najkurióznejšej skupine rastlín predloží mix vedeckých a historických údajov a nekonečné množstvo zaujímavostí.
Viac

  • Počet strán: 48 strán
  • ISBN13:9788080900434

Každý vie, že existujú mäsožravé rastliny. Ale rozmýšľali ste, ako sa vlastne stalo, že sa krehké kvetinky premenily na ničivých dravcov? A je to ozaj tak dramatické? Všetko sa dozviete v tejto vynikajúcej knihe. Už som písala o pojme “živé knihy”. Sú to náučné knihy […]

Mäsožravé rastliny sú, celkom bez pochýb, tou skupinou rastlín, ktorá deti fascinuje. A niet sa čo čudovať. Táto kniha im jednoduchým a zábavným spôsobom predstaví všetky aspekty života mäsožravých rastlín a to vrátane návodu na ich pestovanie. Prvý, kto sa mäsožravými rastlinami podrobne zaoberal a rozpoznal ich osobitosť, bol Charles Darwin. Preto je práve on – v obleku superhrdinu- sprievodcom tejto knihy. On a jeho popletený asistent vám o tejto najkurióznejšej skupine rastlín predloží mix vedeckých a historických údajov a nekonečné množstvo zaujímavostí.

Mohlo by sa vám páčiť