Zrada

Sandra Brown

Populárna autorka Sandra Brown vám prináša medzinárodný bestseller, plný nečakaných zvratov a dych vyrážajúceho sexuálneho napätia, ktoré vám nedovolia knihu odložiť, kým neprečítate poslednú stranu. ...ate poslednú stranu. Keď sa Jordie Bennetovej a Shawovi Kinnardovi stretnú pohľady v lacnom bare, ihneď medzi nimi preskočí iskra. Hoci Shaw pôsobí nebezpečným dojmom, ženy jeho drsné vyžarovanie priťahuje. Úspešná podnikateľka Jordie však pocíti nielen príťažlivosť, ale aj hrozbu. Obaja sa v tomto zapadákove ocitli náhodou, no každý z iného dôvodu. Ju sem ktosi vylákal pod zámienkou, že má dôležité informácie o jej bratovi, jeho ktosi najal, aby ju zabil. Ibaže Shaw má s Jordie iné plány: unesie ju a dúfa, že sa mu tak podarí získať tridsať miliónov, ktoré ukryl jej brat. Ďaleko od civilizácie si Jordie uvedomí, že jej jediná šanca na záchranu je Shawa nejako prekabátiť, no on rýchlo príde na to, že sa jej nedá veriť. Zúfalo túžia po odpovediach – i jeden po druhom – a rozhodnú sa urobiť riskantný krok, ktorý by mohol byť zároveň aj ich posledným.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788022021555
  • Originálny názov: Sting

Minulý rok som čítala knihu Krvavé spomienky. Tú by som zaradila medzi najlepšie v danom roku. Preto som sa potešila, keď vydavateľstvo Slovenský spisovateľ vydalo ďalšie dielo tejto americkej spisovateľky. Tentokrát nesie názov Zrada. Jordie je úspešná podnikateľka. Práve preto je dosť nápadná, keď si zájde na pohárik do baru, v ktorom by žena jej úrovne nemala … Čítať ďalej Zrada (Sandra Brown)

Som rád, že vydavateľstvo Slovenský spisovateľ "oživilo" u nás americkú autorku Sandru Brown. Jej čaru som prepadol ešte počas štúdia na strednej škole a odvtedy sa na tom nič nezmenilo. Stále si zachováva svoj pútavý rozprávačský štýl a atmosféru kníh založenú na kombinácii romantiky a napätia. Zrada je druhý román vo vynovenom rade (po predošlých Krvavých spomienkach), ktorý len potvrdzuje[...]

Populárna autorka Sandra Brown vám prináša medzinárodný bestseller, plný nečakaných zvratov a dych vyrážajúceho sexuálneho napätia, ktoré vám nedovolia knihu odložiť, kým neprečítate poslednú stranu. Keď sa Jordie Bennetovej a Shawovi Kinnardovi stretnú pohľady v lacnom bare, ihneď medzi nimi preskočí iskra. Hoci Shaw pôsobí nebezpečným dojmom, ženy jeho drsné vyžarovanie priťahuje. Úspešná podnikateľka Jordie však pocíti nielen príťažlivosť, ale aj hrozbu. Obaja sa v tomto zapadákove ocitli náhodou, no každý z iného dôvodu. Ju sem ktosi vylákal pod zámienkou, že má dôležité informácie o jej bratovi, jeho ktosi najal, aby ju zabil. Ibaže Shaw má s Jordie iné plány: unesie ju a dúfa, že sa mu tak podarí získať tridsať miliónov, ktoré ukryl jej brat. Ďaleko od civilizácie si Jordie uvedomí, že jej jediná šanca na záchranu je Shawa nejako prekabátiť, no on rýchlo príde na to, že sa jej nedá veriť. Zúfalo túžia po odpovediach – i jeden po druhom – a rozhodnú sa urobiť riskantný krok, ktorý by mohol byť zároveň aj ich posledným.

Mohlo by sa vám páčiť