Hierarchia svetla

Adriana Bolyová
Ikar • 2022

Všetci mocní hráči vo svete démonológov už vedia, že sa schyľuje k rozhodujúcej potýčke. No Innsbrucku môže vládnuť len jeden z nich. Radana si osvojila nové schopnosti a je pripravená bojovať o prež...ná bojovať o prežitie. Ak sa jej včas nepodarí porozumieť konfliktu, ktorý démoni rozpútali nielen vo svojom svete, ale aj v tom ľudskom, šance na úspech budú mizivé. Máté jej prisľúbil pomoc, no nič nie je zadarmo. Drasticky to zistí aj Laredo. Nastal čas, aby splatil svoj dlh Berithovi a aby sa rozhodol, kam naozaj patrí – k svojej rodine alebo k vládcom temnoty. Druhý diel série o innsbruckých démonológoch odhalí najväčšie tajomstvo, čo rozvrátilo mier vo sférach. Démoni však nie sú jediné bytosti, ktoré sa pokúsia využiť chaos. Aj anjeli majú svoje plány – nadvládu svetla. Martinus.sk · Čítanie z knihy HIERARCHIA SVETLA (Adriana Bolyová)
Viac

„Hierarchia tmy a Hierarchia svetla boli plánované ako jedna kniha, ktorú som však násilne predelila,“ približuje autorka. „Aj preto sa s najväčším odhalením príbehu stretnete až v závere druhej časti. Rozhodne to nebude nudný prostredný diel – s tým nerátajte.... The post Fantastický svet démonológov opäť ožíva v druhom diele fantasy série Hierarchia svetla od Adriany Bolyovej appeared first[...]

Všetci mocní hráči vo svete démonológov už vedia, že sa schyľuje k rozhodujúcej potýčke. No Innsbrucku môže vládnuť len jeden z nich. Radana si osvojila nové schopnosti a je pripravená bojovať o prežitie. Ak sa jej včas nepodarí porozumieť konfliktu, ktorý démoni rozpútali nielen vo svojom svete, ale aj v tom ľudskom, šance na úspech budú mizivé. Máté jej prisľúbil pomoc, no nič nie je zadarmo. Drasticky to zistí aj Laredo. Nastal čas, aby splatil svoj dlh Berithovi a aby sa rozhodol, kam naozaj patrí – k svojej rodine alebo k vládcom temnoty. Druhý diel série o innsbruckých démonológoch odhalí najväčšie tajomstvo, čo rozvrátilo mier vo sférach. Démoni však nie sú jediné bytosti, ktoré sa pokúsia využiť chaos. Aj anjeli majú svoje plány – nadvládu svetla. Martinus.sk · Čítanie z knihy HIERARCHIA SVETLA (Adriana Bolyová)

Mohlo by sa vám páčiť