Matkin hrob

Lisa Regan
Cosmopolis • 2022

Dokáže Josie vybojovať bitku s démonmi zo svojej minulosti, aby dokázala ochrániť ďalšie nevinné životy?
Viac

Sumár recenzie
V recenzii je posúdená kniha "Matkin hrob: Josie Quinnová vyšetruje". Autor recenzie opisuje, že kniha je napínavá a plná prekvapení. Podľa autora je hlavnou silou knihy silná a komplexná hlavná postava - vyšetrovateľka Josie Quinnová, ktorá je odhodlaná rozlúštiť nezvyčajný prípad zmiznutia matky. Recenzentovi sa páči dynamika príbehu a jeho pútavosť.

VYDAVATEĽSTVO: Grada (Cosmopolis) SÉRIA: Detektívka Josie Quinnová (3. diel) ORIGINÁLNY NÁZOV: Her Mother’s Grave PREKLAD: Katarína Kvoriaková ROK VYDANIA: 2022 ŽÁNER: Detektívka / Triler POČET STRÁN: 360 VÄZBA: pevná s prebalom   „Nikdy sa matky nepýtala, na čo sú tie... The post RECENZIA: Lisa Regan – Matkin hrob appeared first on Prečítané.sk.

Autor: Lisa ReganOriginálny názov: Her Mother's GraveVydavateľstvo: Grada/Cosmopolis 2022Séria: Detective Josie QuinnDiel:  3/16Počet strán: 360Žáner:  detektívkaMoje hodnotenie knihy: 5*/5*Moje hodnotenie obálky: 3*/5*Anotácia:Keď dvaja malí chlapci nájdu pri hre v lese pochované telo, policajnej náčelníčke Josie Quinnovej sa začínajú vracať nepríjemné spomienky. Aj ona sa ako dieťa v tom[...]

Dokáže Josie vybojovať bitku s démonmi zo svojej minulosti, aby dokázala ochrániť ďalšie nevinné životy?

Mohlo by sa vám páčiť