Nečakané priznanie

Lisa Regan
Cosmopolis • 2023

Keď sa na príjazdovej ceste do domu v Dentone nájde telo mladého študenta s fotografiou pripnutou na golieri, prvá na mieste činu je detektívka Josie Quinnová. Dom patrí Gretchen Palmerovej, oddanej č... oddanej členke Josiinho tímu, ktorá je posledných dvadsaťštyri hodín nezvestná. Hoci sa Gretchen prizná k činu, Josie vie, že nemôže byť vrahyňou. Tak prečo sa priznáva k vražde, ktorú nespáchala?
Viac

VYDAVATEĽSTVO: Grada (Cosmopolis) SÉRIA: Detektívka Josie Quinnová (4. diel) ORIGINÁLNY NÁZOV: Her Final Confession PREKLAD: Katarína Kvoriaková ROK VYDANIA: 2023 ŽÁNER: Detektívka / Triler POČET STRÁN: 328 VÄZBA: pevná s prebalom   „Či už sa k činu priznala, alebo nie, Josie je presvedčená, že... The post RECENZIA: Lisa Regan – Nečakané priznanie appeared first on Prečítané.sk.

Autor: Lisa ReganOriginálny názov: Her Final ConfessionVydavateľstvo: Grada/Cosmopolis 2023Séria: Detective Josie QuinnDiel:  4/16Počet strán: 328Žáner:  detektívkaMoje hodnotenie knihy: 4*/5*Moje hodnotenie obálky: 2*/5*Anotácia:Keď sa na príjazdovej ceste do domu v Dentone nájde telo mladého študenta s fotografiou pripnutou na golieri, prvá na mieste činu je detektívka Josie Quinnová. Dom[...]

Keď sa na príjazdovej ceste do domu v Dentone nájde telo mladého študenta s fotografiou pripnutou na golieri, prvá na mieste činu je detektívka Josie Quinnová. Dom patrí Gretchen Palmerovej, oddanej členke Josiinho tímu, ktorá je posledných dvadsaťštyri hodín nezvestná. Hoci sa Gretchen prizná k činu, Josie vie, že nemôže byť vrahyňou. Tak prečo sa priznáva k vražde, ktorú nespáchala?

Mohlo by sa vám páčiť