Pobozkali sme Sharu Wheelerovú

Casey McQuiston
YOLi • 2023

Chloe Greenová sa posledné štyri roky najmä vyhýbala klebetným spolužiakom a puritánskemu vedeniu na Kresťanskej akadémii Willowgrove. Má len jediný cieľ – zvíťaziť v zápase o titul premiantky. Nebude... premiantky. Nebude to mať jednoduché, pretože jej rivalkou je dokonalá Shara Wheelerová, kráľovná plesu a zároveň riaditeľova dcéra. Mesiac pred maturitou však Shara pobozká Chloe a zmizne. Pri pátraní po odpovediach Chloe zistí, že nie je jediná, koho Shara pobozkala. Je tu aj Smith, futbalový rozohrávač a Sharin miláčik, a tiež Rory, bad guy od susedov, ktorý je do Shary tajne zamilovaný. Trojica nemá nič spoločné až na bozk od nezvestného dievčaťa a záhadných lístočkov, ktoré po sebe zanechala. Aby ju našli, musia spoločne rozpliesť všetky stopy. Ak sa Chloe podarí dotiahnuť Sharu späť pred maturitou a poraziť ju vo férovom súboji, bude to stáť za to. Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky. Povoliť cookies a zobraziť Martinus.sk · Čítanie z knihy POBOZKALI SME SHARU WHEELEROVÚ (Casey McQuistonová)
Viac

Sumár recenzie
V texte ide o recenziu knihy "Pobozkali sme Sharu Wheelerovú" od Casey McQuiston. Príbeh sa zameriava na Chloe Greenovú, ktorá sa rozhodne nájsť Sharu Wheelerovú, ktorá ju pobozkala na maturitnom plese a zmizla. Chloe spolupracuje s dvoma ďalšími ľuďmi, aby rozlúštili záhadu a našli Sharu pred maturitou. Kniha je žánru YA s LGBTQ témami a reprezentáciou. Autorka dobre spracúva postavy a zápletku. Aj keď je kniha pre mladších čitateľov, je veľmi čitateľná a zaujímavá. Koniec je trochu idylický a romantický, ale celkovo je kniha príjemná.

Sumár recenzie
V recenzii na danú knihu bolo zdôraznené, že je veľmi zaujímavá a napínavá. Podľa autora recenzie je zaujímavé, že kniha ponúka viacero dejových línií, ktoré sa postupne prelínajú. Taktiež bolo ocenené autentické a dobre vykreslené postavy. Celkovo bola kniha označená za skvelý a pútavý literárny diel, výborne vhodný na oddych a relaxáciu. Všetkým milovníkom napínavých románov, knihu rozhodne odporúčam!

Chloe Greenová sa posledné štyri roky najmä vyhýbala klebetným spolužiakom a puritánskemu vedeniu na Kresťanskej akadémii Willowgrove. Má len jediný cieľ – zvíťaziť v zápase o titul premiantky. Nebude to mať jednoduché, pretože jej rivalkou je dokonalá Shara Wheelerová, kráľovná plesu a zároveň riaditeľova dcéra. Mesiac pred maturitou však Shara pobozká Chloe a zmizne. Pri pátraní po odpovediach Chloe zistí, že nie je jediná, koho Shara pobozkala. Je tu aj Smith, futbalový rozohrávač a Sharin miláčik, a tiež Rory, bad guy od susedov, ktorý je do Shary tajne zamilovaný. Trojica nemá nič spoločné až na bozk od nezvestného dievčaťa a záhadných lístočkov, ktoré po sebe zanechala. Aby ju našli, musia spoločne rozpliesť všetky stopy. Ak sa Chloe podarí dotiahnuť Sharu späť pred maturitou a poraziť ju vo férovom súboji, bude to stáť za to. Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky. Povoliť cookies a zobraziť Martinus.sk · Čítanie z knihy POBOZKALI SME SHARU WHEELEROVÚ (Casey McQuistonová)

Mohlo by sa vám páčiť