Padlý anjel

Daniel Silva

Špičkový tajný agent a reštaurátor Gabriel Allon sa spamätáva z operácie v saudskoarabskej púšti - vo Vatikáne reštauruje obraz od Caravaggia. Raz ráno však v Bazilike svätého Petra nájdu telo krásnej...ájdu telo krásnej mladej ženy, ktorá údajne spáchala samovraždu. Pápežov osobný tajomník poverí Allona tajným vyšetrovaním, ktoré agenta privedie na stopu medzinárodného gangu priekupníkov s umeleckými pamiatkami, no postupne aj k niečomu oveľa hrozivejšiemu. Podarí sa Allonovi odvrátiť katastrofu apokalyptických rozmerov?
Viac

Vydavateľstvo Slovenský spisovateľ pokračuje v nových vydaniach kníh Daniela Silvu a na rad prišiel aj Padlý anjel. Ten zhodou okolností patrí medzi tie časti série, ktoré som ešte nemal možnosť čítať, a tak bolo pre mňa rozhodnutie siahnuť po ňom jednoznačné. Spočiatku som sa snažil zaradiť dej do časovej línie, no, samozrejme, román sa dá čítať aj samostatne. Moje odporúčanie však je poznať[...]

Je tu 12. diel zo série s tajným agentom Mossadu Gabrielom Allonom. Pre priaznivcov legendárneho špióna a reštaurátora, aj pre všetkých, čo by sa s ním ešte len chceli zoznámiť, vychádza svetový bestseller Padlý anjel v novom vydaní so skvelou obálkou.... The post Nielen pre verných fanúšikov: Špionážny triler Padlý anjel od Daniela Silvu vychádza v novom vydaní appeared first on Prečítané.sk.

Špičkový tajný agent a reštaurátor Gabriel Allon sa spamätáva z operácie v saudskoarabskej púšti - vo Vatikáne reštauruje obraz od Caravaggia. Raz ráno však v Bazilike svätého Petra nájdu telo krásnej mladej ženy, ktorá údajne spáchala samovraždu. Pápežov osobný tajomník poverí Allona tajným vyšetrovaním, ktoré agenta privedie na stopu medzinárodného gangu priekupníkov s umeleckými pamiatkami, no postupne aj k niečomu oveľa hrozivejšiemu. Podarí sa Allonovi odvrátiť katastrofu apokalyptických rozmerov?

Mohlo by sa vám páčiť