V mene otca

Balla

Najúspešnejšia Ballova kniha vychádza v treťom vydaní. Získala Cenu Anasoft litera v roku 2012. Preklady vyšli vo Veľkej Británii, Holandsku, Maďarsku a v Čechách. Základným príbehom generačného román...om generačného románu je predaj rodinného domu po tom, čo v ňom žili tri generácie rodiny. Ballova kniha je plná symbolov, monológov a vážnych vecí (ktoré možno netreba brať až tak vážne). Jednotlivé kapitoly sú spomienkami, minulosť sa prelína s prítomnosťou. Vážna kniha o kríze vedomia a svedomia, ktorá u vás zanechá určite svoju stopu.
Viac

  • Počet strán: 112 strán
  • ISBN13:9788097277765
  • Originálny názov: V mene otca

„Vy neploďte, súdruh! Vy neploďte, lebo splodíte dravca.“ Takto znie rada, ktorú hneď v úvode dostane hlavný protagonista Ballovho príbehu V mene otca. ? Asi by dobre spravil, keby ju poslúchol. Vynikajúca kniha, priatelia. Ballov štýl je jedinečný, povedal by som, že surreálny a svojským spôsobom naozaj zábavný. V tomto príbehu figuruje človek, ktorého charakter nezapadá do konformity[...]

Najúspešnejšia Ballova kniha vychádza v treťom vydaní. Získala Cenu Anasoft litera v roku 2012. Preklady vyšli vo Veľkej Británii, Holandsku, Maďarsku a v Čechách. Základným príbehom generačného románu je predaj rodinného domu po tom, čo v ňom žili tri generácie rodiny. Ballova kniha je plná symbolov, monológov a vážnych vecí (ktoré možno netreba brať až tak vážne). Jednotlivé kapitoly sú spomienkami, minulosť sa prelína s prítomnosťou. Vážna kniha o kríze vedomia a svedomia, ktorá u vás zanechá určite svoju stopu.

Mohlo by sa vám páčiť