Utajená

Lucia Sasková

Sex, drogy a rock and roll! Jedenásty román Lucie Saskovej vás vtiahne do víru rockovej hudby, koncertov a slávy, a zároveň vám ukáže odvrátenú stranu ilúzie, ktorú tento svet vytvára. Budete cest...ra. Budete cestovať, spoznávať úžasné miesta, cítiť zimomriavky vo vypredaných halách a počúvať piesne, ktoré vám budú ešte dlho znieť v hlave. Pripútajte sa, prosím, bude to poriadne divoká jazda! Hlavná hrdinka sa ocitla v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Alebo žeby to bol správny čas a správne miesto? Spoznáva členov kapely, o ktorej nikdy nepočula, najmä jej lídra Lea, človeka, ktorý jej zaužívané stereotypy obráti hore nohami, pretože v jeho svete nie je čas na začiatky. Môže sa však vzťah začať koncom? Čo sa stane, keď prídu na začiatok? Ona kvôli jazvám na tvári žije život, v ktorom ju strach núti skrývať sa, a postupne preniká do sveta, v ktorom ju skrývajú ostatní. Obaja taja svoju minulosť, netušia, čo prinesie budúcnosť. Ich svety sa neustále rozdeľujú a spájajú, zažívajú vzostupy a pády, čelia intrigám, pochybnostiam... Ako dlho sa dá žiť utajený život, keď sa za každým rohom skrýva niekto, kto vás sleduje? Martinus.sk · Čítanie z knihy UTAJENÁ (Lucia Sasková)
Viac

  • Počet strán: 352 strán
  • ISBN13:9788022024211

To, ako ubehne rok, sa dá sledovať aj vďaka slovenskej autorke Lucii Saskovej. Vďaka nej máme každú jeseň novú dávkuContinue Reading

Práve vyšla Utajená od Lucie Saskovej. Úžasná oddychovka, pohodové čítanie o vzťahu, o dvoch ľuďoch a dvoch svetoch, ktoré by sa inak nikdy nestretli. No osud vie občas prekvapiť. O knihe Sex, drogy a rock and roll! K tomu skvelá... The post Lucia Sasková a jej nový šťavnatý príbeh Utajená: Zažite svet hudby, šoubiznisu a sociálnych médií appeared first on Prečítané.sk.

Sex, drogy a rock and roll! Jedenásty román Lucie Saskovej vás vtiahne do víru rockovej hudby, koncertov a slávy, a zároveň vám ukáže odvrátenú stranu ilúzie, ktorú tento svet vytvára. Budete cestovať, spoznávať úžasné miesta, cítiť zimomriavky vo vypredaných halách a počúvať piesne, ktoré vám budú ešte dlho znieť v hlave. Pripútajte sa, prosím, bude to poriadne divoká jazda! Hlavná hrdinka sa ocitla v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Alebo žeby to bol správny čas a správne miesto? Spoznáva členov kapely, o ktorej nikdy nepočula, najmä jej lídra Lea, človeka, ktorý jej zaužívané stereotypy obráti hore nohami, pretože v jeho svete nie je čas na začiatky. Môže sa však vzťah začať koncom? Čo sa stane, keď prídu na začiatok? Ona kvôli jazvám na tvári žije život, v ktorom ju strach núti skrývať sa, a postupne preniká do sveta, v ktorom ju skrývajú ostatní. Obaja taja svoju minulosť, netušia, čo prinesie budúcnosť. Ich svety sa neustále rozdeľujú a spájajú, zažívajú vzostupy a pády, čelia intrigám, pochybnostiam... Ako dlho sa dá žiť utajený život, keď sa za každým rohom skrýva niekto, kto vás sleduje? Martinus.sk · Čítanie z knihy UTAJENÁ (Lucia Sasková)

Mohlo by sa vám páčiť