Zabijaci

Alica Bartková
Forza Music • 2014

Kniha Zabijaci už svojím názvom avizuje čitateľovi, že pôjde o drsný príbeh, kde vražda a pomsta sa dostanú do kruhu, z ktorého je takmer nemožné vyjsť. Alica Bartková, talent, aký sa vyskytne raz za ... vyskytne raz za desať rokov, presnými ťahmi zachytáva tápanie stratenej generácie, ktorá podľahla drogám a násilie sa stalo jej samozrejmou súčasťou. Hrozivé napätie tohto explozívneho mechanizmu vytvára stupňujúce sa tempo. Autorka situovala príbeh do Ameriky, ale môže sa odohrávať kdekoľvek blízko nás. Veď čo je pomsta, koniec alebo začiatok? A dá sa vôbec utiecť pred sebou samým? Bytostné otázky, ktoré autorka nastoľuje, sú v rôznych obmenách vždy aktuálne. Menia sa len kulisy.
Viac

  • Počet strán: 192 strán
  • ISBN13:9788089359677

Pomsta. Ovládajúca celú myseľ. Tento intenzívny pocit, ktorý sa s vami zahráva. Oko za oko, zub za zub. Protagonistom je jedno, že bude krvavá. Nevidia nič iné, len svoj cieľ. Sú povrchní (a niektorí aj veľkí psychopati).Čo dobré môže vzísť z takého príbehu, v ktorom je morálka a srdce značne potlačené, aby mohla zvíťaziť neutíchajúca túžba po zle?Dej sa odohráva v Amerike, no Amerika už[...]

Kniha Zabijaci už svojím názvom avizuje čitateľovi, že pôjde o drsný príbeh, kde vražda a pomsta sa dostanú do kruhu, z ktorého je takmer nemožné vyjsť. Alica Bartková, talent, aký sa vyskytne raz za desať rokov, presnými ťahmi zachytáva tápanie stratenej generácie, ktorá podľahla drogám a násilie sa stalo jej samozrejmou súčasťou. Hrozivé napätie tohto explozívneho mechanizmu vytvára stupňujúce sa tempo. Autorka situovala príbeh do Ameriky, ale môže sa odohrávať kdekoľvek blízko nás. Veď čo je pomsta, koniec alebo začiatok? A dá sa vôbec utiecť pred sebou samým? Bytostné otázky, ktoré autorka nastoľuje, sú v rôznych obmenách vždy aktuálne. Menia sa len kulisy.

Mohlo by sa vám páčiť